Keyif veriyor bu takım!

4-1’lik Kayserispor galibiyetinden sonra hangi güzelliği yazacağımı şaşırdım. Bu takımı izlemek sadece Galatasaraylı taraftarlara değil futbolu seven herkese keyif veriyor olsa gerek. Futbolcular her geçen gün birbirine daha da alışıyor, herkes duracağı yeri biliyor ve makinanın dişlileri tıkır tıkır işliyor.

Daha çok ciddi rakiplerle oynamadık, gelene gidene 4-5 attık ama Kayserispor da bu ligin ilk 7’sinde olan bir takım bunu unutmayalım. Maçın yıldızı tartışmasız Mustafa Sarp’tı. Bitmek tükenmek bilmiyor adam. Barış daha çok kulübede oturur. Baros’un 2 gol atması iyi oldu, morale ihtiyacı vardı. Keita biraz durgundu. Balta hakikaten çok farklı bir sol bek. Bu nasıl bir istikrardır? Bu nasıl temiz top oynamaktır? Bütün maç helal olsun dedik nazar değdi, umarım sakatlığı ciddi değildir. Ayhan bugün kötüydü. Servet ve Zan, Makukula karşısında zaman zaman zorlandılar. Sabri iyiydi filan demeyin bana sağ bekte Uğur’un formayı alıp bir daha vermeyeceği günü bekliyorum ben hala. Rijkaard ve Neeskens Aydın’ı pek sevdi ama haftaya kesiği yer heralde maç içinde hiç devamlılığı yok. Leo Franco’yu hala çözemedim, önümüzdeki maçlara bakacağız. Büyük kaptan Arda yine harikaydı. Oynadı, oynattı, attırdı… Elano’nun golüne şapka çıkarmaktan başka söylenecek bir şey yok. Taraftara merhaba demenin daha güzel bir yolu olamazdı heralde.

Bir iki cümle de Kayserispor için karalayalım. Kayserispor ne oynuyor? Sahaya neden çıkıyor? Pek anlayamadım. Tolunay’ın bu kafayla bu sene işi zor. Bu arada Makukula hakikaten Ariza adammış. Servet’e ayıboğan diyorlar yeri geldi zaman zaman ayıboğanı bile boğdu.

Bir mesaj da Muzo B’ye. Bu sene lig kopar paşam;)

“Keyif veriyor bu takım!” için 11 yorum

  1. Bir Galatasarayli olarak bugun cok positif seyler takimin hucum ve defans anlayasinda ama acikcasi hala cok iyi test edildigimizi dusunmuyorum.Ama sunu rahatlikla soyleyebilirimki bizi yenmek icin en az iki uc gol atmalari gerekecek rakiplerimizin zira bu takim en kotu gununde bu hucum hattiyla iki gol rahat bulur.Ben Topal ve Sarp’in bu formayi bir daha birakacaklarini zannetmiyorum Frank’in rotasyonu disinda.Ikiside inanilmaz guven veriyor bence.Ileride ise Aydin’in biraz daha yaratici olmasi gerekiyor.Gordugum aksaklik ise daha henuz 18 ve etrafinda iyi pas trafigi olusturup iceri girememek Barca’nin yaptigi gibi.Bu tip futbola cok elverisli bir kadro var ve bu kesinlikle en oncelikli hucum planimiz olmali.Fenerbahce ve Galatasaray suanda en formda gorunen takimlar ama bence bu lig cok seye gebe olacak diger takimlarinda form tutmaya baslamasiyla.Benim en buyuk beklentim en kotu ikinci bitirmek ve avrupada en az bir yari final oynamak.Ve hatta Fener’de orda olsun 🙂 Selamlar

  2. https://www.footballove.com/2009/08/17/durun-bakalim-bu-ne-acele/ yazimin yorumlarinda bak ne demisim:

    Dedigin gibi “patatesten” Anadolu takimlarinin son birkac senedir gosterdikleri performans gorulmez, alisilageldigi uzere buyukler tepede kopar gider demek istemistim.

    cimbom camiasinda calkalanan extreme gaz durumu cok hosuma gidiyor ama… gecen senenin basinda da pelincoln doktururken ayni gazdan vardi. sonra gaz kacti. hatirlatayim istedim.

    biz de avrupa sampiyonu hoca, ispanya ligi gol krali falan getirmistik, sonra gaz kacti.. tupcu aldi butun gazlari 🙂

    daha lig maratonu uzun. sizin icin de bizim icin de. ne zaman ne olacagi belli olmaz, biraz daha alcak gonullu olmakta fayda var.

  3. öyle dediğini biliyorum zaten, anlamayanlar olmuştu senle muhabbetini de yapmıştık bunun. onu hatırlatmak istedim;)

  4. Gerci Koray’a da soyledim , soyle 1 gol atip agiz tadiyla ustune yatamayacak miyiz bu sene :))

    Gokhan ZAN , ZAAAAAN ZAN.. Bakin bu adam basiretsiz..Meira ‘dan nefret ediyordum, geri ister misin deseler, cevabim hayatta istemem, ama bu adami da istemem yahu.. Butun ritmi bozuyor defanstaki.. Onun alamadigi toplari gidiyor Servet kesiyor..Sadece bos yerlerde kafa vurmaya programli bir insan..Keyfimi kaciriyorsun, Camdan degil Candan Adam !!

    Bu arada Koray sen yapma bari, Leo Franco icin dun Ridvan – Guntekin diyalogu:

    R- Ben hala Leo Francoyu anlayamadim, cozemedim, nasil bir kaleci oldgunu bilemiyoruz.
    G- Hocam , noldugunu iyi biliyoruz , 100 tane macini izledik Ispanya’da..

    Bu arada Ridvan gibi yabanci ligleri izlemeyen baska bir yorumcu da TR’de yok, sakin ustune alinama yani 🙂 Sadece noldugu belli bu adamin, zamaninda madara ettigimiz bir kaleci iste, bunu degistirmesi icin mucize maclar oynamasi lazim vs…

  5. bi’ sevemedin şu ayhan’ı mehmet:) topal iyileşti sarp’la yan yana izleriz artık bol bol. tabii haftaya sakatlanmazsa…

  6. emir leo franco’yu biz de 100 defa izledik tamam da de santchis’i de defalarca izlemiştik:)

  7. Benim bu sene ki takımda en sevdiğim şey gol yedikten sonra bile karamsarlığa kapılmıyor. Dün de golü yiynce bile üzülmedim. Sanki 2000’deki takımın ruhu var nasıl olsa atarız diye düşünüyor insan.

Yorumlar kapatıldı.