Tempolu Fener geri döndü

Alex’imin baldırı çekti, takım ilk yarıda hepimiz gibi şoka girdi. Ne yazık ki 3-4 hafta olmayacak gibi gözüküyor. Ama Alex yoksa da takımın Daum temposu var. İkinci yarıda denedikçe denediler, öyle olmadı böyle denediler, işi keyfinde bitirip yine haftayı lider kapattılar.

Roland Koch en çok Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu ile çalışıyor galiba. Yorulmak bilmediler ve çok çok iyi oynadılar. 3-4 hafta içinde Koch programını tamamladıktan sonra daha da tempo yapar bu takım ve 70’den sonra özellikle içeride çok can yakar.

Cristian’ı ben çok beğeniyorum. Hep doğru yerde, doğru hamleler ile var. Topu da gayet iyi kullanıyor. Açıkçası ilerleyen günlerde daha çok şut atmasını bekliyorum. Deivid hasta etti. Alex’in yerini doldurmasını tabii ki bekleyemeyiz ama biraz gayret, az biraz kalite be abi. Özer ve Topuz bir an önce iyileşip takıma girmeliler. Tuncay sesleri de geliyor İngiltere’den, satır arasına bunu da sokuşturayım… Takımın Krema’sı 😉

Volkan’ın çıkardığı iki pozisyon da harikaydı. Çok laf ediyoruz adama ama bazen de böyle selam veriyor hepimize. Rambo da Emre’nin bacaklarını okudu üfledi, adam gitti kornerden gol attı.

Bülent Hoca’nın türbülent metodu da tülbent metoduna dönmüş. Lafla peynir gemisi yürümüyor tabii. Hele bu fikstür ile işleri çok zor.

Andre Santos’un maçın sonunda attığı gole de şapka çıkarmayacak futbolsever yoktur herhalde. Yorumlarda ilk goldeki ofsaytı, penaltı pozisyonlarını falan bana değil Erman’a sorun. 😉

Bu sene lig kopar. Demedi demeyin.

“Tempolu Fener geri döndü” için 2 yorum

  1. yorumlarınıza katılıyorum deivid hadi alexin yerini dolduramıyacaksın ama hiç mücadele yok emre ve gökhan maçın adamı eğer yurt dışına üst düzey takımlara gidecek oyuncular varsa şüphesiz bunlar arda ve sonra gökhan…

  2. son gol güzel (allah var) ama öyle bir abarttı ki yorumcular çok daha fantastik bir şey bekliyordum ben. maradona’nın oktay’ın goluyle falan kıyasladılar. yuh.

    hayır 3 kişi çalımlamasıysa olay, yusuf’un geçen sezon sonu holosko’ya attırdığı gollerdeki çalımlar geliyor aklıma bir galatasaraylı olarak.

    Emre’nin direkten dönen topu içeri girse şahane olacakmış.

Yorumlar kapatıldı.