Alternatif sponsorluklar

Hertha Berlin – Audi

Hertha Berlin’in yeni sezondaki araba sponsoru Audi. Bu sponsorluk çerçevesinde Audi, hem bütün futbolculara araba tahsis ediyor hem de maç öncesi stadda yeni modellerinin tanıtımını yapıyor. Audi bu sponsorluk için Hertha’ya 3 yıl için toplam 6.4 milyon euro ödüyor.

Chelsea – Thomas Cook

Avrupa’da bir çok kulübün turizm şirketleriyle anlaşması var. Turizm şirketlerinin takımlara sponsor olması hem kulüpler için hem de taraftarlar için ekonomik anlamda bir çok avantaj sağlıyor. İngiliz turizm şirketi Thomas Cook, Premier Leauge’de bir çok kulübe sponsor. Thomas Cook’la en son sponsorluk anlaşması imzalayan takım ise Chelsea. İki taraf yıllığı 1.6 milyon eurodan 4 yıllık anlaşma imzaladı.

Glasgow Rangers – Coca Cola

Coca Cola yeni sezonda Glasgow Rangers’ın resmi içeceği oldu. İki taraf yıllığı 720 bin eurodan 3 yıllık anlaşma imzaladı. Bu anlaşma sonrası Coca Cola, hem maçların öncesinde taraftarlar için prosmosyonlar yapacak hem de saha kenarındaki reklam panolarındaki yerini alacak.

“Alternatif sponsorluklar” için 2 yorum

  1. Rijkaard’ın tek yasağım kola içmek lafı aklıma geldi 🙂 Glasgow gidip Kola reklamı alıyor. Resmi içecek bir de. Acaba futbolcular içecek mi?

Yorumlar kapatıldı.