Jose Eto’o transferinden memnun

“Sadece aptal bir teknik direktör Samuel Eto’o gibi bir oyuncusu olduğu için mutlu olmaz. Ben, şu anda Eto’o gibi bir oyuncuya sahip olduğum için mutluyum. Barcelona’nın Real Madrid kadar çılgın bir kulüp olmadığını düşünüyordum ancak onların da Real Madrid’den pek bir farkı yokmuş…”

Jose Mourinho

“Jose Eto’o transferinden memnun” için 5 yorum

  1. Genelde Jose salladığı zaman doğruyu söylerdi. Ama Barça’ya böyle saçma bir sataşma yapması çok gereksiz. Kendisi de biliyor ki İbrahimovic Etoo’dan çok daha iyi bir forvet. Barcelona’nın sistemine kesinlikle uyacaktır. Hızlı, teknik, takım oyununa yatkın gibi görünmese de çocuk değil ya bu adam, illa ki takımla oynayacaktır. Egosunu bahane etmeye falan gerek yok, Eto’o çok mu mütevaziydi?

  2. sevmem mourinho yu ama haksız da değil hani bu sefer
    ibrahimovic daha yetenekli olabilr ama inter daha karlı we bence eto takıma daha çok şey katabilen bi oyuncu

  3. Zlatan ve Eto’o nun hangisinin daha büyük oyuncu olduğu tartışılmaz bence. Fakat yine de sistemlere bakarsak ve oyuncuların karakterlerine bakarsak ben de interin oldukça karlı olduğunu düşünüyorum. Zlatan şuan top oynayan en büyük birkaç oyuncudan biri fakat Barça gibi bir takımda sistemi açısından oynayamayacağını düşünüyorum. Ayrıca bir de Mourinho’dan eksik kalmayacak bir egosu var bu adamın. Barça gibi bir takım ve alt yapı oyuncularının birbileriyle kaynaşmaları, dostlukları bu egoist adamı nasıl kabul edecekler takımda çok merak ediyorum. Barça hiç sevmediği bir adamı gönderdi fakat çok da seveceği bir adam almadı bence. İllaki Eto’oyu göndereceksin yerine Villa daha sisteme oturan bir adam olurdu. Dediğim gibi hem oyun sistemine hem de karakterine göre İbra bu takıma göre değil. İnterse Müthiş kuvvetli hızlı bir adam aldı Mourinho sistemde hafif bir değişim yaparak Milito ve Eto’o ‘yu beraber hatta o genç adam kimdi adını hatırlamadım sürekli kavga eden onu da katarak 3 lü bir sistem kurarak çok rahat başarılı olabilir. Birebir takas olsa bile İnter karlı derdim bir de üstüne Hleb ve 45 milyon aldılar. Kat kat daha karlılar.

    Bu arada not: İbra’yı çok severim Eto’o ile kıyaslamam bile. Hani teketek gel derler ya Eto’o hızı olmasa İbra’nın yanına yaklaşamaz. Fakat gittiği takım onun oynayabileceği bir takım değil. Tabi karşında Ibrahimovic olunca bu iddiaları hemen gömebilir.

  4. 1000 kere sorsalar yne Eto’o derim.. bu transferden karlı çıkan kesinlikle Inter oldu. ibrahimovic ise barcelonayı durdurucak. o hızlı oyundan eser kalmıcak.üstelk Eto’o yedekte oturduu günleri bilioruz sesi çıkmıodu. hadi Pep oturtsun Zlatan’ıda görim..

  5. büyüksün Jose 🙂 Eto’o yu biraz abartmış ama doğaldır biri gelen oyuncusu bir giden. Az pohpohlamalı ama Real Barça konusunda allahına kadar doğru söylemiş Adanalı.

Yorumlar kapatıldı.