Inter vs. Chelsea

Amerika turunda olan iki takım dün akşam bir hazırlık maçı oynadı. Maçı Ancelotti’nin Chelseasi Drogba ve Lampard’ın golleriyle 2-0 kazandı.

Tabii maç Los Angeles’ta olunca Hollywood’un ünlüleri de maçı kaçırmamışlar. Charlize Theron, Ashton Kutcher, Michael Johns, Will Ferrel, Malcolm McDowell ve Alyssa Milano gibi isimler dün akşam Rose Bowl’daymış.

Theron’a maçtan önce Chelsea forması hediye edilmiş. Kutcher Chelsea yedek kulübesinde takılmış. American Idol yarışmasında ün kazanan Michael Johns da maç öncesi şarkı söylemiş.

“Inter vs. Chelsea” için bir yorum

  1. Koray maçı canlı zledim sabaha kadar uyumayıp manyak gibi:) İnter eksikti ve pek iyi değildi ama Ancelotti’nin Chelsea’ye oynatmaya çalıştığı futbol beni dumur etti. italyan bir hoca Ancelotti,Milan’daki felsefesi belli ama Chelsea’de apayrı bir futbol anlayışına bürünmüş. Çok pas yapan,kısa kısa paslarla rakibi yoran,beklerin sürekli hücum ettiği bir takım olmuş Chelsea. İlginç işler yapabilirler bu sezon böyle devam ederlerse. Tutmazsa da gümlerler orası ayrı tabiki.

Yorumlar kapatıldı.