Baklavalı Beşiktaş 2009-2010

Çubuklu güzel, beyaz da hadi kurtarır ama o baklavalı en kötü be abi..

“Baklavalı Beşiktaş 2009-2010” için 7 yorum

  1. çubuklu da sanki bjk değil de başka bir takım forması gibi durmuyor mu ? Mesela bir Newcastle izlenimi veriyor bana. Baklavalı senin dediğinden de beter,iğrenç kelimesinin daha ağır bir versiyonu var mı bildiğin? Ben beyaz formayıysa baya beğendim ama t-shirt olarak. Böyle forma olmaz sanki,en azından bana hiç forma izlenimi vermiyor. Bu arada tanıtımı takip edebildin mi bilmem ama oyuncular röportaj vermekten kaçıyordu.Özellikle Yusuf hem röportajdan keçtı hem de çok mutsuz ve neşesizdi.Belki formaları önceden görmüştür ve baklava desenlinin kendine düştüğünü öğrenmiştir 🙂

  2. Beşiktaşlılar gücenmesin ama gördüğüm en berbat Beşiktaş forma kreasyonu… Nerde geçen seneki formalar nerde bu asimetrik baklavalar, çizgiler. Çubuklunun bu modeli de hiç gitmemiş. Forma satışları garanti düşer diyorum.

  3. gayet güzel bence hemde hepsi.. çubuklu zztenn bildiğimiz çubuklu forma baklavalıd değişik tarz olmuş..ilk alcağım forma o olur..

  4. adidas diye bi umitlenmistim ama yani..ne diyeyim ki..adidasin yaptigi formalardan hic gormemis olsak neyse de

  5. uzun senelerdr gördüüm en kötü bjk formaları. çok kötüler. bjkli arklar kusura bakmasın ama bu sne forma satışları en kötü olucak takım bjk olur. bu kreasyonu kim hazrladıysa hmn kovmak lazım. tabi bjk nin marketing ten sorumlu kişisinide.

Yorumlar kapatıldı.