UEFA’dan Drogba ve Bosingwa’ya kıyak

Chelsea-Barcelona maçının son dakikasında İniesta‘nın attığı gol sonrası çıldırıp hakem Ovrebo‘ya saldıran ve oldukça çirkinleşen Drogba ve Bosingwa‘nın aldıkları cezalara indirim yapılmış.

Drogba’nın 4 maçlık cezası 3 maça, Bosingwa’nın 3 maçlık cezası ise 2 maça indirilmiş. Uefa’da bizim tahkim kuruluna benzemeye başladı artık.

Bu arada Ballack o maç sonrası paçayı nasıl kurtardı, ona da ayarım.

“UEFA’dan Drogba ve Bosingwa’ya kıyak” için 10 yorum

  1. Chealse’li futbolcular sonuna kadar haklıydı.
    Barcelona finali haketmemişti. pique’nin eli ve uzatmalardaki eli de saymadı hakem.
    türkiye’de olsa, kan çıkardı valla.

  2. UEFA tarihinin en cirkin ve lekeli maclarindan birisidir. Usulen verdikleri cezalarin inmesi normal.

  3. chelsea hakettiği gibi elenmişti. o futbola son dakika golü müstehak chelsealiler daha 20 sene unutamaz o maçı 🙂

  4. sağlam lobi yaptı chelsea.ki cezalar othello’nun dediği gibi usulen verilmişti.ceza almaları normal ama ovrebo’nun da bi ceza alması gerekiyor,katletti maçı.ama belki de komplo teorisyenleri haklıdır uefa manu-barça finali istiyordu, ovrebo da yerine getirdi bu isteği!

  5. ayıptır yahu. chelsea nasıl haketmiş elenmeyi adamlar drogba’yla 4 tane net pozisyondan yararlanamadı ve verilmeyen penaltılar. barcelona’nın 2 maçta 2 pozisyonu yok

  6. çelsinin böyle elenmesi içimin yağlarını eritmişti.ilk maçtaki ‘çirkin’ futbolları bundan daha güzel şekilde cezalandırılamazdı.defans yaparsın lafım yok.ama böyle 11 futbolcuyu da ceza sahasına yerleştirip çanakkale geçilmezi oymayamazsın.çünkü oynadığın maç şl yarı finali.biraz kişilikli olman lazım.cezalar da zaten bahsedildiği bgibi usulendi.indirilmiş.normaldir.

  7. ben chelsea nin oynadığı futbola bir eleştiri getirmiyorum, karşısındaki takımın kendisinden daha iyi olduğunu kabul edip ona göre oynadılar. ama her ne kadar önde olsalar da çok iyi savunma yapsalarda bir gol yemeleri durumunda kupaya veda ediceklerdi. hiç unutamıcakları bir şekilde ettiler en güzel tarafı o oldu.

    hepsinin dışında ilk maçta henry nin verilmeyen penaltısı, abidal ın gereksiz atılması gibi durumlar var pique nin eli penaltı da ilk maçtan sonra çıkıp da bir insan oğlu henry nin pozisyonu penaltıydı eğer hakem verseydi daha ilk maçtan elenicektik diyemedi, demedi.

  8. izledim abi. o maçta 2 tane çok net pozisyon vardı biri drogba’nın biri eto nun başka tehlikeli pozisyon yoktu. barca yı tek durdurabilen takımdı chelsea finalde oynasalar chelsea stanford bridge deki gibi oynasaydı alırdı. camp nou daki gibi oynasa uzardı

  9. ilk maçta barcelona’nın başka pozisyonları da vardı hele 90’da bojan’ın kafayla kaçırdığı olacak şey değildi. neyse geçmişe mazi diyelim, bu sezon bir daha karşılaşsınlar doyamadık 🙂

Yorumlar kapatıldı.