Adam gibi adam

“1 sene daha oynamamı isteyip benimle ilgilenen kulüplere teşekkür ederim ancak yıllarca savaş verdiğim Juve formasından başka forma giyemem.”

Pavel Nedved

“Adam gibi adam” için 10 yorum

  1. Bülent Korkmaz,Arif Erdem,Hasan Şaş bu adamlar da adam gibi adamlardı ama kovmakdan beter ettiniz.Ne bi jübile var ne bi uğurlama yazık 🙁

  2. Eskişehirspor ilgileniyormuş Hasan Şaş ile bakalım nasip,gene yatacak gibi jübile işi 🙂

  3. eskişehir de 3 büyüklerden toplama yapmaya devam ediyor, bugün de burak’ı kiralamışlar fener’den. faydalı olur gibime geliyor.

  4. Bülent Korkmaz, Arif Erdem, Hasan Şaş gibi isimleri lutfen ama lutfen Pavel Nedved ile ayni cumlede kullanmayiniz.

    Pavel Nedved dunya futbol tariihinde yetenekleri sinirli olan ama calismakla ve calismakla ve calismakla ve calismakla ve calismakla ve daha fazla calismakla ve daha fazla calismakla ve daha fazla calismakla ve daha fazla calismakla ve bikmadan usanmadan calismakla ve bikmadan usanmadan calismakla ve bikmadan usanmadan calismakla ve bikmadan usanmadan calismakla ve bikmadan usanmadan calismakla nasil daha iyi bu superstar olunabileceginin en buyuk kanitiir.

    Bir kere daha tekrarliyorum; Bülent Korkmaz, Arif Erdem, Hasan Şaş gibi isimlere saygim sonsuz (Bulent’e daha da sonsuz) ama Nedved ile lutfen ayni sayfada dahi kullanmayalim.

    Mr. Pavel Nedved. Hereby I salute you and thank you for all those wonderful moments you have made me witness throughout your career.

  5. Büyük Kaptan’ı dünya üzerindeki bütün efsanelerle aynı sayfada kullanırım.

  6. hadi verdim giitti…

    ben de kullanirim.

    ancak her futbolcu ile kullanirim ama pavel nedved’in sayfasi ayri.

    gercekten!

  7. bu yorumun ustune koko ile telefonlastik ve nedved hakkinda konusurken tuylerim diken diken oldu.

    32 yasindayim ve tuylerimin diken diken olmasina sebep olan “kana kana seyrettigim” bir tek zidane var su evrende. o da yetenekleri sayesinde diken diken ediyor…

    nedved’in yeri cok ama cok ayri. bilmem anlatabildim mi?

  8. Bende Pavel Nevdev’in küçükken aldığım bi forması var hala saklarım orjinaldir artık içine sığmasam da hep saklarım 🙂

Yorumlar kapatıldı.