Vassel’den sonra Maniche de Ankaragücü’ne?

İspanyol Deportivo Mundo gazetesi Fotomaçlığa soyunmuş ve Portekizli Maniche’yi Ankaragücü’ne transfer etmiş.

Haberin içeriğini okuyunca afedersiniz ama kendimi “OHA!” demekten alıkoyamadım. Meğerse Manchester City’nin sahibi Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, aynı zamanda Ankaragücü’nün de sahibiymiş haberimiz yok!

“Vassel’den sonra Maniche de Ankaragücü’ne?” için 11 yorum

  1. bu haber vassell daha imza atmadan önce de söylenti olarak yayılmaktaydı.. ancak ilk kıvılcım türk gazetelerinden mi yabancılardan mı gelmişti hatırlamıyorum.. olur da bu gerçekleşirse ve iki oyuncu hayatlarından memnun olursa 3 büyükler dışındaki takımlar bayram etti demektir, bu referansla bir daha iflah olmazlar hepsi yıldız peşinde koşar..

  2. müthiş sallamasyon bir haber sahibi olsun olmasın Ankaragücü’nün 3 yıl için 7.5 milyon verecek durumu yok… Ayrıca Ankaragücü için para harcayacak çok talipli çıktı fakat MKE adamların parasına el koymak istediği için hiç biri olmadı. MKE çok büyük zararlar veriyor Ankaragücü’ne….

  3. arkadaslar ankaragücüne yeni bir sirket sponsor oldu sirketin ismi acıklanmıyor vassell i o sirket qetirdi ne gerekiorsa yapın talimatı verilmiş külube seyh in sirketi olmadıgı ne malum

  4. ankara güçlüler mert dir bizans köpeği değil kıskanın ama yırtmayın sizi diken olmaz

  5. ben kıskanıyorum..bir ordu takımının arap bir seyh tarafından sahiplendirildigi ve manciheyi transfer ettigi yazan habere dayanarak..;)

  6. laa kardeşim siz nasıl ankaragüçlüsünüz teki şirket aldı yazıyo,teki i.melih gökçek destek çıkıyo,her kafadan bi ses geliyo. tek bir ses varsa oda ibrahim tatlıses:)))

  7. ankaragüçlü kardeşlerim her kafadan gelen uydurmalara kulak asmayın biz yolumuza devam edelim millete kendimizi güldürmeyelim bir transfer yaptık italya sallandı maniche’yide alırsak millet orasını burasını sallayacak bırakın onlar sallasın siz keyfinize bakın ve ankaragücünü desteklemeye devam edin.ALLAHA emanet olun.iyi günde,kötü günde hepimiz ANKARAGÜÇLÜYÜZZZ………..

  8. hngi transferinizde italya sallandi acaba? Bnce sz bi titreyp kndinize gelinde yne kume dusmeye oynamayn ankaragucu guzide bi kluptr, yakismio..

Yorumlar kapatıldı.