Sir Alex Ferguson’dan Owen’a son bir şans

Yaşadığı ağır sakatlıkların ardından eski günlerine bir türlü geri dönemeyen ve adı son olarak Hull City, Everton, Olympiakos ve Galatasaray’la anılan Michael Owen, sürpriz şekilde Manchester United’la anlaşmaya varmış.

Bonservisi elinde olan golcü oyuncuya haftalık 50.000 pound ödenecekmiş. Alex Ferguson‘un aklında ne var bilemiyoruz ama illa ki bir bildiği vardır diyoruz. Tevez‘i yedek bekletmektense yollarım, bedavaya aldığım Owen’ı yedek bekletirim düşüncesi hiç de mantıksız değil aslında.

Owen bugün sağlık kontrolünde geçecek. Eğer dizlerindeki kronik olduğu iddia edilen problem engel olmazsa akşam saatlerinde resmi açıklama gelebilir.

İster misiniz Sir Owen’ı yeniden keşfetsin sonra da Milli takıma Capello‘nun kucağına yollasın?

“Sir Alex Ferguson’dan Owen’a son bir şans” için 5 yorum

  1. Kariyerini güzel sonlandırır inşallah bize yapacağı katkılarla 😛 Şu fotoğraftaki an ise gerçekten çok üzücüydü.

  2. kim istemez koray Owen’ı sahalarda fırtına gibi eserken görmeyi.Ama sana bir not bizim postu gördün mü bilmiyorum ama o yedek Tevez 62 maç oynadı bu sezon, O’shea de 63 Avrupa’da ilk ondalar. Yani Manu için yedeklerin önemi çok fazla.Owen 23 maç oynayabilir mi sence? Ki Owen’ın şu saatten sora Tevez’i sollaması da zor.En iyi dönemini bile şuanki Tevez’e tercih etmezdim ben;) Ama Sir’e de güvenmeyip kime güveneceğiz:)

  3. @tanjue; sizin postu görmedim ama söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum. owen’ı galatasaray bile alsa pek memnun olmaz ve aklımda soru işaretleri olurdu ama sir alınca illa bir bildiği vardır diyorum:)

Yorumlar kapatıldı.