Antonio Valencia Manchester United’ta

Manchester Ronaldo transferinden gelen parayla ilk transferini yaptı ve Wigan’dan 23 yaşındaki Ekvatorlu kanat oyuncusu Antonio Valencia’yı 16 milyon pound karşılığında renklerine bağladı.

Kaka’nın imza töreninin yapıldığı anda açıklanan bu transfer biraz arka planda kaldı ancak Sir yine iyi bir adam kaptı. Uzun zamandır Ferguson’un takibinde olan Valencia, kanatta oynamasına rağmen bu sezon çok gol attı.

İmza sonrası konuşan Alex Ferguson; “Valencia uzun zamandır takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Hızı ve tekniğiyle takımımıza çok şey katacağına eminim” demiş.

Alex Ferguson’dan sonra sözü alan Valencia ise şöyle konuşmuş; “Manchester’da oynamak bir rüyanın gerçek olması gibi birşey. Wigan’da çok mutlu günlerim oldu ancak bundan sonra herşey United için. 76.000 taraftar önünde Rooney, Ferdinand ve Giggs gibi isimlerle oynamak benim için muhteşem bir tecrübe olacak.”

Daha önce Guardian’ın hazırladığı “Manchester United’ın transfer hedeflerinde” de Valencia’nın adını okumuştuk. Listede 8 isim vardı, 1’i tamam. Bakalım sıradaki kim olacak? Şu anda en favori isim Lyonlu Benzema.

“Antonio Valencia Manchester United’ta” için 3 yorum

Yorumlar kapatıldı.