Pranjic’den kendi transferine 700.000 euro

Bayern Münich kaç zamandır uğraştığı Pranjic transferinde mutlu sona ulaşmış ancak transferi bizzat Pranjic sonuçlandırmış.

Heerenveen’in bonservis için ısrarla 7.7 milyon euro istemesine rağmen Almanlar 7 milyon eurodan 1 kuruş fazla vermeyiz demişler. Transfer tam tıkanma noktasına gelince devreye Pranjic girmiş ve aradaki 700bin euroyu ben ödeyeceğim demiş. Transfer resmen sonuçlandıktan sonra bir açıklama yapan Pranjic; “Bana biraz pahalıya mal oldu ama Bayern gibi büyük bir kulüpte oynayacağım için çok mutluyum” demiş.

Adamın hırsına, futbol aşkına bak, daha iyi yerlere gelebilmek için cebinden para bile ödüyor.

“Pranjic’den kendi transferine 700.000 euro” için 5 yorum

  1. Adamsın sipsi:)Devre arasında adı Trabzonspor’la anılan Arnautoviç’in İnter’e Pranjiç’in Bayern’e gitmesi Elia’nın da peşinde Arsenal gibi devler olması canımı acıtmıyor değil:@

  2. @mustafa

    Nba takımları kurallara göre maksimum 500000 euro bonservis bedeli ödeyebiliyor.Bu yüzden Avrupa’dan oyuncular nba’e geçerken bu sık oluyor.Bu sezonda rubıo’nun böyle bır sıkıntısı var.Kulübü 4 milyon istiyor.3.5 milyon nasıl ödenecek soru işareti:Rubio bu parayı ödemek zorunda kalabilir, en azından bir kısmını..

  3. böyle adamları görünce lincoln olacak o pis adama daha fazla küfrediyorum

  4. Ayhan Akman da Galatasaray’a geldiği sırada 600.000 $’ı kendisi ödemişti diye hatırlıyorum. Rakam değişik olabilir ama Ayhan cebinden ödemişti aynı şekilde görüşmeler tıkanınca.

Yorumlar kapatıldı.