Yıldırım – Demirören telefon görüşmesi

YD – Başkan merhaba AY – Yıldıvım mevhaba, hayıvdıv? YD – Topuz yüzünden küslük yok, di mi başkan? AY – Küslük yok, ben hevşevin kuvallava uygun yapılmasını istiyovum. Önce kulüple anlaşılacak, o yüzden gevginlik oldu. YD – Olan oldu, herkes ders aldı.  Yalnız bizim başka bir problemimiz var. AY – N’oldu yine? YD – Gittik Nihat’ın kulübüyle anlaştık. AY – Eee? YD – Yine transfer edemedik. Karısı istemedi. AY – Tabii, önce eşivle gövüşmek lazım. YD – İyi de başkan, önce kulüple görüşün diyen sen degil miydin? AY – Önce eşiyle, sonra kulüple, sonra menajeviyle, sonra futbolcuvla diye gidiyov. YD – Hmmmm. AY – Mesela Güiza’nin menajevi ve eşi aynıydı, o zaman sıva değişiyov. YD – Dur başkan aklım karıştı. AY – Zov degil yav. YD – Mesela ben Hamit Altıntop’u almak istiyovum. O zaman ilk kimle görüşeceğim? Eşi mi, kulüp mü? AY – Benimle gövüşeceksin. YD – ?!?!! AY – Aldım ben onu. YD – Iyi de biz… Aaaaa… Eeeeee…? Ama?!? AY – Yıldıvım, Vobinyo’nun menajevi bekliyov, seni sonva avasam? YD – Olur. Peki.. Tamam…

Bu sabah abone olduğum listelerden birinden gelen bu mesaj gülmekten koltuktan düşmeme sebep oldu. Sevgili North_Pole’a teşekkürler.

“Yıldırım – Demirören telefon görüşmesi” için 15 yorum

  1. @koncenko; mizahi anlayıştan yoksun arkadaşım al bütün hava senin olsun, aynı oksijeni paylaşmayalım bundan sonra

  2. Aziz Yıldırım’ın ”r” harflerini söyleyememesi yüzünden yapılan esprilere hala gülenler varmış.. Esprinin ahlaki boyutunu zaten tartışmıyorum, onun ortamı bura değil fakat bu zekadan yoksun yazılara kahkaha atanları gözlemlemek iyi oldu.

    Aynı havayı soluduğumuza şaşırıyorum? Oksijenle atp yakmak, size yaramıyor. Başka yoları deneyin…

  3. @koncenko esprinin aziz yildirim’in r harflerini soyleyememesi olmadigini anlamamissin, sonra zeka meka, oksijen moksijen diyosun. cok iyisin, kankam olur musun?

  4. muza ve koko b kardeşler…

    esprinin nihai hedefi veya diğer noktaları ile ilgilenmiyorum. Aziz Yıldırım’ın ”r” harfini söyleyememesi üzerine peydahlanan tüm diyaloglardan tiksiniyorum ve bu tiksinmem de haliyle bu saçma diyaloğa da yansıdı.

    Koko B, ”al oksijen senin olsun” diyerek zaten kendi seviyesini rahatça belli etti. Onun seviyesinden cevap vermeyeceğim. Muzo B ise ”çok iyisin kankam olur musun” gibi nefis bir final hazırlamış.

    Sizi sayıyla gönderdiklerine şüphem yok da, ben hala bu ”r” ler yüzünden eğlenen kesime odaklanıyorum. 80’ler ne güzeldi di mi, siz de keşke oralarda kalsaydınız.. 2000’lere yakışmıyor bu espri düzeyiniz…

  5. @ Koncenko; Senin gibilere verilecek o kadar çok cevap varki ama değmezsin bile, neyin peşinde olduğun çok açık… Oksijen moksijen diyerek kendi belirlediğin seviyeme inme sen. Benimle aynı seviyede olan insanlar okusun buraları, onlarla gülelim, paylaşalım, yeri gelince tartışalım. Sen yukarılarda takılmaya devam et…

  6. koncenko

    ‘r’ olayının hala espri olarak kullanılması belki yakışık değil, aynı zamanda kişinin bir kusuru fakat bu senin hassasiyetin bir fenerbahçeli olmadığını göstermiyor. keşke bana galatasaraylıyım desende senin ne kadar duyarlı olduğunu gerçek anlamda anlayabilsem. ki bunu paylaşan muzo ise bir fb li. ve aslında burada ti ye alınan da demirören. ayrıca burasıda bir ntvmsnbc değil. mizah ve göndermeleri okumak için buradayız. son lafı sen söle altta kalma ama vur kaç taktiğide 2000 lerde kullanılmasına rağmen çoktan demode oldu dostum..

  7. “Sizi sayıyla gönderdiklerine şüphem yok da, ben hala bu ”r” ler yüzünden eğlenen kesime odaklanıyorum.”

    “r” ler yuzunden bir sen egleniyosun; baska kimse eglenmiyor. hadi devam et.

  8. kardeşim ne alındın snde. yoksa sen de mi ”R”leri söyleyemiosun da bu kdr alındın. Burada ti ye alınan demirören, R harflerini doru telafuz edemeyenler diil sakin ol yani. ama çok alındıysan okumazsın olur biter.. ya da snn için bndan sora R siz cümle kuralım burada. pardon yne R harfini kullandm ya..

  9. En koyusundan Fenerbahçe’liyim, hatta çoğu Fenerbahçe’linin aksini Aziz Yıldırım’ı da severim.. Nedense ben hiç bir rahatsızlık duymadım. Hatta ilk yorumu da ben atmışım. Diyalogda muhtemelen bir FB’linin elinden çıkmış. Bence sen diyalogda asıl komik olan yeri kaçırıyorsun, kimse AY’ın r’leri söyleyemeyişine gülmüyor burda..

Yorumlar kapatıldı.