Ve Mehmet Topuz bir gün Fenerbahçeli olur…

Aziz Yıldırım da Yıldırım Demirören’i fena ezdi;

“Transferin nasıl yapılacağı konusunda heyecandan hata yapmışlardır…

“Ve Mehmet Topuz bir gün Fenerbahçeli olur…” için 5 yorum

  1. ya daha fazla bu mehmet topuzla ilgili mesgul etmek istemiyorum ne kendi kafamı ne insanları ne burayı ama bugun besiktastan boyle bir acıklama gelmis:
    http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15083
    ben hic bir sekilde yok besiktaslılık durusu yok mehmet topuzun besiktaslı olusu falan hakkında yorum yapmayacagim ama eger bu acıklamada yazdigi gibi (ki resmi bir aciklama sonuc olarak) olaylar gelistiyse su ana kadar biz herseyi yanlis yorumlamisiz..

  2. ha bir de aziz yıldırım guzel laf etmis te once bir sportif basari lazim bu laflari soylemek icin 🙂 mehmet topuzun da fenerde ikinci bir tumer olacagindan da adim kadar eminim..

  3. ya ne adammis bu be kardesm. amma problm oldu. bide 20 milyon euro diolar. Okdr da iii adam olamaz ya. 20 ye kimlr glmz avrupadan. Ynede hyrli olsn MUZO aBi..

  4. aciklama komedi, kusura bakmayin. futbolcunun kararina saygi duymak lazim ne demek yahu? kaldiralim o zaman bonservisi, isteyen istedigi takimda oynasin. japon kale oynasin hatta.

    bir de istemiyormusunuz da 15 dakikada anlasmisiniz da… ama hakkimizi helal ediyormussunuz da, kucuk emrah filmi gibi anasini satiim. zamaninda fahri’ye konya’ya transfer oldugunu sms ile haber veren kulup bunlari yaziyor.

    seba’nin besiktas’ini nerelere cektiler yahu, yaziktir.

Yorumlar kapatıldı.