Fener’in yeni yabancıları

drenthe_poulsen

Fener topuzu gediğine oturttu. Özer işinde de sona oldukça yaklaştı. Resimde gördüğünüz Christian Poulsen ve Royston Drenthe ile anlaşmak içinse yabancı kontenjanında sifon çekmeyi bekliyor.

Açıkçası Poulsen’i pek sevmem, saha içinde yaptığı çirkeflikler ve sertlikler beni hep kendinden soğutmuştur. FCK‘de başladığı kariyeri Schalke‘ye transfer olmasıyla kısa sürede lejyonerlik boyutu almıştır. Schalke’den sonra Sevilla oradan da Juventus. CV nefis. Şimdi Daum’un iki ön liberosundan biri olmaya geliyor.

Sol koridor içinse rapçi aldık bir tane. Feyenoord‘da parlayıp Real Madrid‘e Marcelo‘nun arkasında beklemeye giden Drenthe, Uğur Boral‘ı oturtmaya geliyor. Açıkçası ben çok sevinçliyim çünkü Uğur Boral’a tahammülüm artık kalmamıştı. Bakarsınız Ümit Davala ile bir düet de yaparlar, remixini de ben yaparım 😉

“Fener’in yeni yabancıları” için 4 yorum

  1. topuz bence fenerde çok iş yapacak ama konuşulan rakamlar şaka gibi… özer içinde 4 milyon+2 futbolcu verilecekmiş. aziz yıldırım başarı için iyice perez’e özendi galiba.

  2. topuz meselesinde is rakamdan cikmisti artik. iki onbir olusturacak kadar fener eskisi satin alan demiroren, tv’ye cikip eziklik zart zurt edince, aziz baskan icin isin boyutu degisti.

    ozer’in fiyati da iki milyon artmistir bu transferden sonra tabii.

  3. ikisinin de fiyatı cok fazla ama yabancı sınırı oldugu surece piyasa bu

    istersen alma

    zaten piyasada alinicak adam sayısı 1 elin parmaklarını gecmiyor onlarda haliyle tekel konumuna geciyor

    yabancilar icinse

    soylentiler 4-3-1-2 oynanicak diyorlar o zaman drenthe ne alaka

    ugur meleke 4-3-3 oynaticak demis o zaman alex’e yazik olucak

    4-4-1-1 oynanicak ise bu senede bol bol sabir diliyorum kendime

  4. bu arada poulsen muhtesem transfer bence

    ortasahaya muthis bir direnc katar gecen sene selcuk deniz maldonado josico’yu izlemek zorunda kalmis biri oalrak Lugano gibi bir adamin orta sahaya alinmasindan mutluyum

    haa kart manyagi olur TSL’de orasi dogru ama yedegide buyuk ihtimal appiah olucagi icin benim icim rahat seneye

Yorumlar kapatıldı.