Emeğe saygı…

2058736266_e7c61c6d53

Bugün blogumda yer verdiğim “Poltrona 36” başlıklı yazımda kaynak olarak cezasahası.net adlı blogu göstermiştim. Araştırmayı yapan arkadaşın yıllarca ülkemizde oynayan Capone ve bu sezonun en çok konuşulan futbolcularından biri olan Bilica hakkında bugüne kadar hiç duyulmamış bir konuyu araştırıp bizlere sunmasından ötürü emeğine saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.

Bu haber bloglardaki yerini aldıktan sonra bugün öğlenden itibaren şerefli Türk basınında da yer almaya başladı. Hürriyet gazetesi dahil olmak üzere bir çok internet sitesinde araştırmayı yapan cezasahası.net’ten izinsiz olarak yayınlanan haberde bloglarda geçen bir iddia olarak yer verildi. Hatta Hürriyet konuyla ilgili blogda yapılan bir yorumu da haberin içeriğinde kullandı.

Kendi haberleri başka yerlerde kullanılsa telif hakkı diye ortalığı inletecek olan emek hırsızlarını saygısızlıklarından ötürü kınıyorum. Böylesine bir araştırmayla bizleri bilgilendirdiği için cezasahası.net‘e tekrar çok teşekkür ediyorum.

“Emeğe saygı…” için 3 yorum

  1. Tekrar çok sağol koray.Bizim yazımızın altında da söylemiştim,hepimiz burda amatör de olsa bir iş yapıyoruz ve bu işe gerçekten buyuk saygı gösterip emek harcıyoruz.Diğer taraftaysa bu işten ekmek parası kazanan hayatlarını kazanan insanlar bizim gösterdiğimiz kadar özen göstermiyor bu işe.Bir de bizlerin haklarını çalıyorlar.Biz bu işten herhangi bir kazanç elde etme peşinde değiliz sadece emeğimizin karşılığında bir teşekkürü hakediyoruz.Tekrar teşekkürler.

  2. daha yeni yazdik emege saygi diye ama su an farkettim ki turkcell super lig hocalarimizdan biri kendi internet sitesinde benim yazilarimi copy paste yapmis. konuyla ilgili postu yazacagim sabah saatlerinde!

Yorumlar kapatıldı.