Eriksson ve Tugay mı?

eriksson_1_1024x768

Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener, Lizbon’da bir araya geldikleri 61 yaşındaki İsveçli Teknik adam Sven Goran Eriksson’la mutlu sona çok yaklaştıklarını söylemiş;

“Beni bile heyecanlandıran bir teknik adam. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Şartları konuştuk ve benden 48 saat süre istedi. Bu süre yarın öğlede sona erecek. Olumlu sonuçlanacağını umut ediyorum. Umarım çok ciddi bir aksilik çıkmaz. Eriksson olursa yanında iki yardımcısını da getirecek. Bir de yanında Trabzonlu bir teknik adam istedi. Biz de kendisine hemen, bizim Tugay’ı (Tugay Kerimoğlu) önerdik. Çok heyecanlandı ve seve seve kabul etti. Tugay’la da görüştük, o da kabul etti. Yarın bu işin sonlanacağını umuyoruz. Maddi anlamdaki sorunları da büyük ölçüde giderdik. Ancak yine de son karar hocada. Eğer yarın bana telefonla olumlu bir cevap verirse Londra’ya giderek avukatının da bulunduğu ortamda bir sözleşme imzalayacağız.”

Ben hiç inanmadım bu işe. Hadi Erikkson’u geçtim iyi para veriyorlar diye belki gelir ama Tugay daha geçenlerde hayatını Avrupa’da sürdüreceğini, Londra’da ev aldığını ve Manchester City’de göreve başlayacağını söyledi. Hani İstanbul’a gelecek olsa bir derece ama yıllardır yurt dışında yaşayan Tugay’ın Trabzon’a gelip yardımcı hocalık yapacağını hiç zannetmiyorum.

“Eriksson ve Tugay mı?” için 4 yorum

  1. Koko sana tugayi ve popescuyu getrp sportf direktor yapalm dediimde gelmz demistn, bnde hak wermstm. Ama smdi ts getirirse nolck.?. Nie bz teklif ypmayi aklimiza bile getiremiorz sonucu nolursa olsn.!.

  2. ben tugayın geleceğine hala inanmıyorum. trabzon getirirse de helal olsun, galatasaray da kafasını duvarlara vursun

  3. Tugay trabzona gelip 13 yaşında özkan sümerin kendisini kovmasının intikamını alıcaktır altında yatan sebep bence bundan ibaret ve sadri şenerin çok iyi bir insan ilişkilerine sahip kişilikte oldugunu bilmesidir 13 yaşında trabzonspor seçmelerinde özkan sümer tarafından kovulan kabul edilmeyen ve babası (p..) osman ile birlikte boynu bükük tesislerden ayrılmasını bence çok çok iyi şekilde özkanın gözüne soka soka alıcaktır daha nice insan var özkanın klupten kovdugu hepsi gelse oooooo liste uzar…

Yorumlar kapatıldı.