Hargreaves’in dizleri

3235109306_23a95c3237

İki dizinden birden geçirdiği operasyonlar nedeniyle bütün sezon formasından uzak kalan Manchester Unitedlı Owen Hargreaves’in sahalara geri dönüşü yine ertelenmiş. Temmuz’da takımla birlikte antremanlara başlaması beklenen Hargreaves’in ancak Ocak ayından itibaren formasına kavuşabileceği açıklanmış.

Manchester United bu yıl harika bir sezon geçirdi, Hargreaves’in yokluğunu pek hissetmedi ama Hargreaves sahada olsaydı takıma kesin artı bir katkısı olurdu. Bence Hargreaves muhteşem bir futbolcu. Bitmek bilmeyen bir enerji, nereye koysan oynar, ayağı düzgündür, mücadeleyi hiç bırakmaz. Hani derler ya “komple futbolcu”.

Hargreaves sağlıklıyken kendisinden hiç vazgeçmeyen Sir, önümüzdeki sezonun ilk 11’inde de Hargreaves’e yer vermeyi kesin planlamıştır. Ancak gelen bu tatsız haberle Sir Alex Ferguson’un planlarını yeniden gözden geçirmesi gerekecek. Scholes‘un da takımdan ayrılacağını düşünürsek ortanın ortasına yeni bir transfer gelebilir bu yaz ama Hargreaves gibi nereye koysan oynar mı onu bilemem.

Bu arada Hargreaves sakat olduğu dönemde bakın nasıl vakit geçiriyormuş…