Çocuklar gibi şen

s30221535

Profesyonel futbolcuların dün akşam son dakikada gelen “daha fazla tatil” golü sevincine bak… Volkan kendi kalesinden fırlayıp Trabzon kalesine kadar gelmiş. Kasıklarındaki sakatlık da geçti heralde. Baya iyi depar atıyor kendisi, panter mübarek.

“Çocuklar gibi şen” için 15 yorum

  1. bizimkiler sewinmez, onlar sırayla fazlasıyla tatil yaptı sezon içinde. baksanıza lincoln beklemeden gidiyor sezonun btmsini.
    bu kdr profesyonel bir yönetimimiz olduu için çok ama çok şanslıyız.. lugano acaba oynamayacak die erkenmi tatile çıktı???

  2. Valla ben de 15 gün fazla tatil yapacağımı bilsem ben de çok sevinirim valla 🙂

  3. tabiiki galatasaraylı futbolcularda sevinirdi. ama bu kadar rezil geçen bir sezonun ardından bu kadar göze sokmaya gerek yokmuş diye düşünüyorum. sevin ama çaktırma bari 😉

  4. biz sadece TESADÜFlere sewiniriz, ama BUNUN ne dmk olduunu siz bilemezseniz.!.

  5. Ne alaka şimdi ya?? Futbolculardan bahsediyoruz burda. Ben niye sevineyim sezonu 15 gün geç açıyoruz diye. Futbolcunun sevinmesi gayet normal.. Aynı şekilde GS’li futbolcularda eminim ki sevinirdi..

  6. 15 gün fazla tatil yapacağına bu kdr sewinen başka bir takım daha warmı acaba???

  7. okuz altinda buzagiya devam cimbomspor. sevinmis, sevinmemis, bizimki sevinmezdi, zirt, pirt. gecin bunlari. sictik iste ikimizde bu sezon. nokta.

  8. koray bişi sorcam, şu semihle alakalı bi hbr warmı? bugün okuduuum biz gazetede çapraz bağları kopmamış sadece esnemiş 2 hafta sonra bişeyim kalmaz diodu. bilgin warmı?

  9. basbasa kaldim da sikintinizi bi turlu anlamadim. bundan daha normal birsey olabilir mi? ayni durumda gsli, trabzonlu, bursali, xli takim futbolcusu olsa ayni sevinci yasamayacak mi? “daha fazla tatil” edebiyatini gec, bi fazladan eleme turu olay.

  10. muzo abi olay şu..gsli sivaslı bjklı veya trabzonlu futbolcular her golden sonra böle sewiniolar. allah aşkına fb guizanın hangi golunde bole ona koştular. çokta atmadı kolay hatrlanır. volkanın cezasahası dışına topsuz iki kez çıktıını hatırlatiim bu sezon. bi işte tatili kutlamak için trabzonda, bi de samiyende KASIK sakatlıını gösterdiinde. ama tabiki gs 4. olsa onlarda sewinirdi. tabiki haklısın.

  11. Diğer takımların futbolcuları buna sevinmeyecek olsa bile ben abes birşey göremiyorum.. Nedense çok normal geliyor..

Yorumlar kapatıldı.