Şampiyona selam

807126_biglandscape

Haftalar önce burada Sivasspor’un şampiyon olacağını iddia etmiştim. Hatta ve hatta Sami Yen’e şampiyon gelirler demiştim. Ama Sivas’ın Antep ve İstanbul Belediye karşısında puan kaybedeceğini hiç zannetmiyordum. Çakma Yunus Emre Bülent Uygun iki dakika basına açıklama yapmayıp takımını konsantre etmeye yoğunlaşsaydı belki bu sezonu mutlu sonla bitirebilirlerdi. Gerçi kendisine göre Sivas zaten şampiyonmuşta bizim haberimiz yok.

Tabii ki Sivas’ın puan kaybettiği haftalarda Fenerbahçe maçı hariç üst üste maçlarını kazanan Beşiktaş’ı da alkışlamak lazım. Çok iyi futbol oynamasalar da şampiyonluğa olan inançları ve söylemeden geçemeyeceğim Mustafa Denizli‘nin balıyla bugüne geldiler. İnanç demişken, arkanda öylesine çoşkulu bir taraftar grubu varken herşeye inanırsın. Bu sezon bir kez İnönü’ye gittim. O maçtan sonra da yazmıştım, “futbolcular şampiyonluğa taraftarlar kadar inanıyor mu?” diye. Helal olsun taraftara müthiş bir destekle futbolculara şampiyonluğu aşıladılar.

Bu akşam işin öyle saçma sapan hesaplara kalacağını hiç zannetmiyorum. Yok Beşiktaş yenilirse, Sivas yenerse şöyle olur, yok Beşiktaş beraber kalırsa Sivas aradan şöyle sıyrılır. Bunlar hikaye. Beşiktaş zaten son maçında iddiasız Denizli karşısında puan kaybetmez. Sivasspor da bugün Sami Yen’den çıkamaz.

Beşiktaş taraftarına 6 yıl aradan sonra gelen 12. şampiyonlukları şimdiden hayırlı olsun. Demirören‘de sonunda başkan olarak lig şampiyonluğu görecek umarım bundan sonraki maçlarda kızarıp, morarıp, sağı solu alnından öpmez de biraz rahat maç izler.

“Şampiyona selam” için bir yorum

  1. bence Sivas’ın Galatasaray’ı yenme ihtimali var.Beşiktaş Denizli de rahat şampiyon olur.

Yorumlar kapatıldı.