Ankaraspor’un başkanı kim?

news_manset_resim_21763_melih_ahmetgokcek001

Son günlerde Ankaraspor ile Ankaragücü’nün birleşeceği konuşuluyor. Ankaraspor onursal başkanı Melih Gökçek‘in oğlu Ahmet Gökçek, iki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiğini ve hafta sonuna kadar konunun netlik kazanmasını beklediklerini söylemiş. Birleşme olduğu takdirde takımın adının Ankaragücü olacağının altını çizen Gökçek, “Bütün yatırımlarımız Ankaragücü üzerine olacak. Çünkü önümüzdeki sezon 100. yılında  şampiyonluğa oynayan bir takım hedefliyoruz.” demiş.

İyi güzel, Ankaraspor ile Ankaragücü birleşsin ve gereksiz bir belediye takımından kurtulalım. Birleşme nasıl olur? Önümüzdeki sezon lig 17 takımla mı oynanır ya da bu sezon sadece 2 takım mı küme düşer? Bunlar ayrı bir tartışma konusu ancak benim takıldığım konu başka.

Bu birleşme konusunda açıklamaları yapan Ahmet Gökçek için her yerde Ankaraspor başkanı deniyor ama Ankaraspor resmi internet sitesinde kulübün başkanı Ruhi Kurnaz olarak gösterilmiş. Ahmet Gökçek ise Futbol Şube sorumlusu. Ben futbol dünyasında Ruhi Kurnaz’ı ne gördüm ne de duydum. Tamam Melih Gökçek’in oğluna eğlensin diye takım kurduğunu biliyoruz ama oğlanın kulüp içindeki sıfatı nedir? Bilen varsa aydınlatsın beni.

Bir de bu Ahmet Göçek kaç yaşındadır? Tahminime göre 30 yoktur bile. Eğer 30’dan küçük ve başkansa gerçekten ohaa!