Yaşasın Galatasaraylı futbolcular hiç grip olmayacaklarmış

Galatasaray ve Nano Girişim arasında imzalanan anlaşma ile Florya Metin Oktay tesisleri ve Ali Sami Yen stadı Nano Teknoloji ile tanıştı. ABD’nin önde gelen spor kulüpleri, hastaneleri ve gıda tesisleri tarafından kullanılan BioShield anti-bakteriyel yüzey koruyucusu Avrupa’da ilk defa Galatasaray Spor Kulübü tarafından kullanılmaya başlandı.

Bugün, Florya Metin Oktay tesislerinde yapılan Nano Teknoloji uygulaması yüksek hijyen standartları sağlıyor. Florya Metin Oktay tesislerinde bağımsız laboratuarlar tarafından yapılan testler Bioshield’ın geleneksel temizlik ve hijyen yöntemlerinin yetersiz kaldığı zamanlarda devreye girerek üstün bir koruma sağladığını ortaya koyuyor.

90 günde bir uygulaması yapılan BioShield uzun süreli anti-bakteriyel koruma sağlarken, bakterilere karşı fiziksel koruma sağlayan teknolojisi sayesinde dirençli mikropların ve biofilm tabakalarının da oluşumunu engelliyor.Ayrıca antrenman formalarına ve havlulara da uygulanabilen BioShield futbolcuların antrenmanlarda giydikleri formaların ve kullandıkları havluların da hijyenik kalmasına yardımcı oluyor. Bu sayede Galatasaraylı futbolcuların her noktada tehlikeli enfeksiyonlardan korunması sağlanıyor.

galatasaray.org‘dan alıntıdır.