Seneye teknik direktör Aziz Yıldırım

Fenerbahçe’de 3 yıl daha başkanlık için aday olan Aziz Yıldırım Lig TV ve NTV’de önümüzdeki sezon Aragones‘in yerine geçebileceğinin sinyallerini vermiş.

“1.5 yıldır futboldan uzak durdum. İşi teknik heyete bıraktım. Ama bundan sonra herkes bilsin ki soyunma odasındayım.”

“Futboldan kim anlıyor? Ben Düzce’de amatör oynadım. Hiç değilse hoca gördüm. Uzun yıllar maç seyredenler kadar futboldan ben de anlarım.”

“Seneye teknik direktör Aziz Yıldırım” için bir yorum

  1. Sonra basın cımbızla laf çekip manşet yapınca laf edersiniz..

    *****

    “Geçen sezon 1-1,5 yıl süreyle futbol takımından uzak durdum. Ondan önceki dönemlerde daha çok beraberdim. Bunu yeni dönemde de yapacağım”

    —–

    -‘Ben futboldan da anlarım, inşaattan da anlarım’ demiştiniz. Bu söz hala geçerli mi?

    Aziz Yıldırım: Bugün kamuoyunda futbol yorumlayan kaç kişi gidip futbol okulunda okumuş. Bana söyleyin siz de dahil. Sen oynamadın nereden anlıyorsun? Senin anladığın kadar ben de anlıyorum. Benim de ayağıma top deydi. Amatör olarak Düzce’de top oynadım. İnşaatçılık da benim mesleğim. Okumamış olsam belki futbolcu olurdum. Yöneticilik yapmak ayrı şey. Futbolundan anladım ifadesindeki anlamayı yöneticilik anlamında söylüyorum. Topa nasıl vurulduğunu da bilirim. Çünkü onu da yaşadım. Basında yorum yapanlar antrenman seyrederek, hobi olarak maça gidenler yorumlar yapıyor. Bunlar kadar ben de anlıyorum. Ben içeride dışarıda maçlar izledim Amatör maçlara kadar izledim. Bunlar basit şeyler.

Yorumlar kapatıldı.