Kupayı getirin artık!

fortisss

Çeyrek asır diyoruz, dalgasını geçiyoruz, kupa görmedik diyoruz iyi güzel de artık gına geldi. Hem de nasıl gına geldi biliyor musunuz? Yahu geçenlerde yoğun bakıma kaldırılan ve direkten dönen Naim o zamanlar daha Süleymanoğlu değil Süleymanov’du. Adile Teyze her akşam masal anlatıyordu. Windos’u, interneti geçtim, hatta faksı da geçtim; hala telex kullanılıyordu. Tek köprü Boğaziçi köprüsünden geçerken ödediğin ücretin içinde KDV diye bir vergi daha yoktu. Michael Jackson Thriller albümüyle yararken, Sting, Every Breath You Take ile genç kızları kendisine aşık etmekle meşguldü. Madonna efsanesi yola daha yeni çıkıyordu. Asıl en önemlisi Koko B daha ortalıkta yoktu.

Dedenin kaprisiymiş, takım iyi oynamıyormuş, Kaptan sakatlıktan yeni dönmüşmüş, Bünyamin Fener doğrarmış falan bunları geçiniz. Bütün sezon yattınız, tek maçınız bu maç. Çıkın, kıçınızı yırtın, kupayı getirin artık.

Kaç maçtır yenilmediğiniz Beşiktaş’a kupa diye bu maçta boyun eğeceğiniz tutar şimdi sizin, biz de anlatırız sonra “O zamanlar Aragones daha 45 yaşındaydı” diye…

“Kupayı getirin artık!” için 3 yorum

  1. super yazmışın muzo da beni ne karıştırıyorsun, aldınız kupayı akabinde 1 ay sonra doğduk işte:) bu arada dede “bir takımı bir sezonda 3 kere yenmek zordur” diyerek kılıfı hazırlamış demedi deme. Ama kupayı bugün fener alacak gibi geliyor bana…

  2. aragones aslinda dogru soylemis, iki takim da korkak oynarsa besiktas alir. Besiktas in kondisyon olarak ustunlugu de var. Hersey fenerbahcenin oyununa bakar, eger fener oyun genelinde atak oynarsa fark bile atabilir.

Yorumlar kapatıldı.