Mourinho Sivasspor’u inceletiyormuş…

“Antrenman öncesinde kamp yaptıkları otelde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bülent Uygun, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Süper Lig’de şampiyonluk düğümünün 33. haftadaki Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile çözüleceğini belirten Uygun, son dönemde takım olarak yaptıkları çıkışı incelemek üzere Inter takımının dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho’nun ekibini görevlendirdiğini söyledi. Bülent Uygun, kamp yeri olarak Kızılcahamam’ı seçmelerindeki nedenin ise futbolcuları sürekli bulunduğu ortamdan uzaklaştırmak ve hep birlikte motive olmak olduğunu açıkladı.”

Mourinho’nun da işi gücü yok Sivas’ı inceletecek. Adamın şu anda aklında “İbrahimovic sezon sonu giderse yerine kimi alırım?” gibi sorular vardır.

“Mourinho Sivasspor’u inceletiyormuş…” için 9 yorum

  1. ya allah aşkına şu bülent önüne uzatılan her mikrofona garip garip konuşmalar yapmak zorunda mı ya. sırf şu herif yüzünden sivastan soğudum.

  2. hergun aciklama yapan tek teknik adam, seda sayana bile cikar sivas sampiyon olamazsa

  3. @KTK; haha super yorum yakında seda sayana çıkıp ağlar dediğin gibi.
    kendisi bugünde konuşmuş sağa sola işimi çok iyi yapıyorum, alex ferguson’u örnek alıyorum filan demiş ama artık yazamayacağım her gün her gün sıkıldım bu adamdan…

  4. çenesi var tamam da 2 sene önce şu anki sivas kadrosuna kağıt üzerinde baksak,yine şu anki fb,gs,bjk kadrolarına baksak kim derdi ki sivasspor şampiyonluğa oynar.bırakalım adam işini yapsın.bülent>mustafa>bülent korkmaz>aragones

  5. @ibrahim. adam isini yapsin eyvallah, biz de onu diyoruz. ama konusmaktan isini yapamaz hale geldi artik.

  6. Sıkıldığınız bir insanı postunuza taşıma sebebinizi merak ettim gerçekten. Bu adamın yaptıklarıyla Sivasspor’un başarısını görmezden gelme çabası son dönemde pek moda. Tabii dediğim gibi, açıktan ifade edilmiyor. Bülent Uygun üzerinden görülüyor bu mesele. Adam başarılı, sırf bu yüzden bile saygı duyulabilir.

  7. @kingpin sivasspor’un basarisini gormezden gelme gibi bir durum soz konusu degil. sadece bulent uygun o kadar malzeme veriyor ki, postlara tasimadan olmuyor da olmuyor.

Yorumlar kapatıldı.