El ele Süper lige

Manisapor ve Diyarbakırspor dün aralarında oynadıkları maçta 1-1 berabere kalarak Bank Asya 1. liginin bitmesine 1 hafta kala Turkcell Süper lige çıkmayı garantilediler. Önümüzdeki hafta Manisa 1 puan alırsa şampiyonluğunu da ilan edecek ancak yenilirse ve Diyarbakır kendi maçını kazanırsa şampiyonluk Diyarbakır’ın olacak. İki takımı da önümüzdeki sezon Turkcell Super ligde başarılar diliyorum umarım el ele geldikleri ligden el ele düşerek asansör takım olmazlar.

Süper lige çıkacak olan 3. takım ise Kasımpaşa, Altay, Boluspor ve Karşıyaka arasında oynanacak olan Play-off maçlarından sonra belli olacak. Gönlüm senelerden beri hasretini çektiğimiz bir İzmir deplasmanının Süper lig fikstürüne eklenmesinden yana. Umarım Altay ya da Karşıyaka bunu başarır.

“El ele Süper lige” için 2 yorum

  1. koray iki dakkada harcadın Bolu’yu. Hiç mi özlemedin çubuklu formasıyla Bolu’yu aşkolsun. şaka bir yana memleket duygusallığı yapmassak eğer bir izmir takımının çıkmasını bende isterdim, ama toprak çekiyor. Haydi Bolu geçen sene kapıdan döndük şimdi değilse ne zaman.

Yorumlar kapatıldı.