Yatacak yeriniz yok

futbol-yatak

“Papermoon’da yemek yemişler; Fener ligde yatacak, kupada Beşiktaş yatacak. Anlaşmışlar.” diyenler…

“Beşiktaş’ın orta sahası çok üstün. Fener’i ezerler.” diyenler…

“Kartal yüzde yüz favori. Fener’in şansı sıfırda sıfır.” diyenler…

Size diyorum.

“Yatacak yeriniz yok” için 10 yorum

  1. Maçtan önce Ligtv kameraları Beşiktaşlı bir taraftar gösterdi. Bu görüntünün fotosunu baya aradım ama bulamadım. Arkadaşın elinde bir pankart vardı ve aynen şöyle yazıyordu; “Evi arabayı sat, iddaa’da bjk banko”. Acaba kendisi şuan nerede? Sağlığından oldukça endişeliyim

  2. Sevindigimi nerden cikardin? Bu postumun sevincle, gururla falan ilgisi yok. Mactan once atip tutan, bos konusan “otorite” “yorumcu” gibi sifatlara sahip olan duduklerle ilgisi var.

    Ama madem kasindin; “sirf derbilerde sevinmek” icin, hatta bu kadar istikrarli sevinmek icin micini yirtacak tupculer taniyorum. Bunu bir dusun.

    Fener’in derdi kucuk takimlar. O da Fener’in kendi ic sorunu. Bir abimin deyimiyle “yatak odasi problemimiz.” Onu icimizde cozeriz.

  3. ben fenere demistim fenerbahce taraftarına demedim ki ne bu siddet bu celal 😉 (bknz. fenerbahce.com’un dun aksam attıgı baslıklar……)

  4. ha bi de benim tupculerle isim yok o konuda da ben taraftarım o klubun baskanı beni baglamaz ne yaptıgı deminki klup-taraftar ayırımı yorumumdaki gibi 😉

  5. Allah bildiği gibi yapsın. Türk futbolu arpa boyu yol alamadı. Biz halen “ver şampiyonluk, al kupa” paranoyası mantığından bir adım ileri gidemedik. Tabii ki fener yardıracak, niye yatsın beşiktaşa, var mı böyle bir saçmalık. Haber bulamayınca artık insanların haysiyetiyle oynamaya başlıyoruz biz de ne yapalım.
    Dolmuşum fena, uzattım.

  6. Sormasi acayip olacak ama uyku seti baya iyiymis, hangi marka acep?

Yorumlar kapatıldı.