Laila’yı kapatacağım senin için Bülent

Bülent Uygun hiç susmuyor. Susmadıkça antipatiklik seviyesini daha da arttırıyor. Sivas’ın şampiyon olacağını düşünüyorum ama sırf başında bu adam var diye istemiyorum. Daha “Sivas’ta Laila yok, La İlahe İllallah var” laflarını çözmeye çalışırken Bülent bu sefer de yarınki Trabzon maçı öncesi federasyona sallamış. Maç neden Cumartesi öğlen oynanıyormuş?

Cumartesi oynanıyor çünkü senden bir gün sonra kupa maçı yapan Beşiktaş ve Ankaraspor‘un Pazar oynaması daha adaletli. Eşit dinlenme zamanı olması gerekmez mi? Hem haftaiçi maç yaptığın Fener de Cumartesi oynuyor.

Ayrıca öğlen olmasına neden bu kadar takıldın? Sen zaten bu sezon çoğu maçını gündüz yaptın ve bu duruma Trabzon’dan daha alışıksın. Yani bu sizin için de bir avantaj.

Maç öncesi kılıf arama Bülent. Her şeye rağmen bu maçı kazanacağınızı düşünüyorum. Hatta ve hatta sezonun son maçında Sami Yen’e şampiyon geleceğinizi bile düşünüyorum.

“Laila’yı kapatacağım senin için Bülent” için 4 yorum

  1. bi sivaslı olarak en sevmediğim adam bu. 2. fatih terim olma yolunda gidio. herkese kendini nefrt ettrmeye doru gidio.
    her mikrofona uzatıldığında konuşma zorunluluğu olmadıını birisinin htrlatması lazımm.

  2. sivassporda iki arkadasım tanıdıgım insan top kosturuyor isimlerini yazdım sonra geri sildim cunku bu blogu okur bu fatih terimin cin mali kopyası adamların basına birde bela sarmayayım bu bülent uygundan nefret ediyorum ya bu adam ilerdei bi sans eseri milli takimin basina gelirse halimi dusunemiyorum. birisi buna durder:D daha fatih terim olmedi adamın sansi tutu bir sifo mehmete bakin bir buna adamdan adama fark var ya

Yorumlar kapatıldı.