İlk maçlar kaç kaç bitmişti?

90585

Fortis Türkiye kupası yarı final rövanş maçları bugün ve yarın oynanacak. Bundan tam 48 gün önce oynanan ilk maçlarda, Fenerbahçe Sivas’ı Kadıköy’de 3-1 ve Beşiktaş da Ankaraspor’u Ankara’da 3-1 yenmişti. İlk maç ve ikinci maç arasında bu kadar gün olunca skorları doğru mu hatırlıyorum diye tekrar check ettiğimi söylemeden geçemeyeceğim.

BeşiktaşAnkaraspor karşılaşması bir formalite maçından öteye gitmez. Beşiktaş Ankara’da aldığı avantajlı skorun üzerine yatar ve beraberliğe bağlar maçı.

Fenerbahçe ise bu akşam Sivas’tan çıkamaz. İlk maçın ardından Fener’in %70 turu geçtiğini düşünüyordum ancak son haftalardaki ruhsuz oyun ve bu kadar eksikle mümkün değil. Kale ve defans zaten iptal, forvette Güiza harikalar yaratıyor bir de bu hafta ortasahayı ayakta tutmaya çalışan tek isim Emre de sakatlandı. Sivasspor erken bir gol bulursa kendini fazla sıkmasına bile gerek kalmadan finale çıkar benden söylemesi.

Sivas dönüşü Fener’in 26 senelik kupa hasreti devam eder. Aziz Yıldırım‘ın Aragones ısrarı ise daha fazla devam etmez.

“İlk maçlar kaç kaç bitmişti?” için bir yorum

  1. Maç gündüz olsa, mesela Sivas – Galatasaray kupa maçı ! gibi Sivas turu geçerdi bence de ama maçın akşam olması Sivas yense bile finale Fenerbahçe’nin çıkacağını düşündürüyor bana ..

Yorumlar kapatıldı.