Barcelona vs. Premier League

812190_biglandscape

Dün akşamki maçların ardından Şampiyonlar ligi yarı final eşleşmeleri belli oldu. Yarı finalde 3 İngiliz, 1 İspanyol var.  İlk maçlar 28-29 Nisan’da, rövanşlar ise 5-6 Mayıs’ta oynanacak.

Barcelona vs. Chelsea Manchester United vs. Arsenal

Barcelona kupanın favorisi. Bu sezon farklı bir boyutta top oynuyorlar. Özellikle Camp Nou’da rakip, Barcelona’nın çok bilinmeyenli denklemini çözene kadar maç 2-3 oluyor. Chelsea’nin de başına gelecek budur.

Manchester United’ın da formsuz dönemini geride bıraktığını ve Sir’ün tecrübesini düşünürsek, Arsenal karşısında favoriler.

Sezon başından beri bir çok kişinin hayalini kurduğu Manchester United – Barcelona finali gerçek olacak galliba..

“Barcelona vs. Premier League” için 4 yorum

  1. Yine ingilizler sardi CL kupasini. Kita avrupasi sinek. 3 senedir tek karsilarindaki bayrak barca. Nerde real, nerde bayern, nerde italyanlar, nerde psv, ajax?

    Neredeyse para ile saadet olduguna inandiracak bu ingilizler beni..

  2. Bence biraz sistemle ilgili. Adamların reserve ligi var, yabancı sınırlaması yok. Biz aldığımızı hemen oynatmak zorunda kalıyoruz, Ronaldo’nun bu düzeye gelmesi 2 sene aldı. Ozmn yetenekliydi, şimdi hem güçlü hem yetenekli, hem de disiplinli. Ayrıca oynamayan oyuncular reserve ligte maç yaparak hazırlanıyor. Hep demiyorlar mı en iyi antrenman maçtır diye. Bizde sakat ya da cezalı olmadan oynayamıyor kimse. Baksanıza Semih HALA hazr diil. Kewell oynar yine annemizin liginde. Hazır olanlarda şampiyonlar liginde.

  3. ispanyollar ingilizlere ayip olmazsa ucun birini verir bu gidisle 🙂

Yorumlar kapatıldı.