Bravo Kızlar!

821ce563-1401-4ca6-8bac-5bd9f446b9b9flexible1

Basketbol’dan hiç çakmam, hiç de takip etmem ama bugünkü bayan basket Eurocup final maçından haberim vardı.

Galatasaray deplasmanda 12 sayı farkla yenildiği İtalyan Cras Basket Tarantino’yu Ayhan Şahenk‘te 21 sayı farkla yenerek Avrupa şampiyonu oldu. Bir Türk olarak gurur duydum, tüylerim diken diken oldu. Helal olsun kızlara!

Amerikalı Seimone Augustus da acayip bir oyuncuymuş, resmen tek başına aldı maçı. Tabii diğer kızlarımızın katkısı da küçümsenemez. Yönetim, futbolcular, erkek basket takımı ve eski başkanlara kadar herkes oradaydı. Salondaki Galatasaray taraftarı da her zamanki gibi muhteşemdi. O zaman son sözü de onlar söylesin;

“Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek? Fener Sami Yen’e nasıl gelecek?” :))

“Bravo Kızlar!” için 5 yorum

  1. “Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek? Fener Sami Yen’e nasıl gelecek?” :))
    kesinlikle bu başarıyı gölgeleyen bir tezahurat. ne gerek var ki. kendi branşlarında avrupanın en büyüğü oluyorlar ve bu tezahurat o maç çok daha önemli gibi bir haz veriyor. popülerlik olarak diğer maç daha önemli fakat o maçı aldığmızda yine en iyi ihtimalle 3 cü olmayacakmıyız. burda avrupa şampiyonluğu var. kızlarımıza ne fener maçından. gerçekten daha gerçek bir durum tebrikler kızlar

  2. kizlara sonsuz tebrikler..! buyuk is basardilar.

    fener sami yen’e her turlu gelir. yener, yenilir, berabere kalir. ama cimbom saracoglu’na geldiginde ise kaide var biliyorsun. o yuzden cok ayva mayva deme istersen. 😉

  3. pazar mac ali sami yen’de patron… ama ayva mayva bosver, fener sami yen’e her turlu gelir. asil cimbom saracoglu’na nasil gelir? hep geldigi gibi ve eli bos gittigi gibi.. 😉 heheh.

    ilk yaridaki macta da boyle gaz yapmistiniz, hatta ilk golu de atmistiniz ama sonra kursak special oldu. unuttuysan hatirlatayim.

    sonra canin sıkılmasın diye diyorum yani. 🙂

  4. KoKo haksizlik etme kendine az basket avrupa macina mi gittik gecen sene:)

    Kizlarin hepsine teker teker helal olsun. Hatta sene basindaki kocumuz Cem Akdag’a da tesekkurler, sene ortasinda ayrilan Taj’a da, Kubra’ya da.

    Seimone muthistir zaten. Eski Fenerli Cappie ile ayni sene draft edildiler ve Seimone 1. siradan gitmist. Basketci oldugunu biliyorudk da hic de fena sayilmayacak bir boksormus de:)

Yorumlar kapatıldı.