Çok mu amansız?

2599979793_8a9135b92c

Fatih Hoca, bütün beklentilerin aksine İspanya karşısına çift forvetle çıkacağını açıklayarak büyük sürpriz yarattı. Savunmada ise, İbrahim Kaş ve Eren‘in deneyimsizliklerini riskli bularak Galatasaray‘da bile zorunluluktan yan yana oynayan Emre AşıkHakan Balta ikilisine görev vereceğini söyledi.

Terim, İspanya karşısında zaten bu savunma ile gol yiyeceğiz bari biz de Puyolsuz İspanya defansına sıkıntı verelim kafasında sanki. Orta sahada Tuncay‘ın sık sık iç tarafa gelerek Emre ve Aurelio‘ya yardımcı olacağını düşünüyorum. Hatta belki Nihat‘ı hafif sağ çizgiye yakın oynatıp Semih‘i ileride tek bırakabilir. Defanstaki seçime gelince, umarım Üzülmez sol bekte Cazorla karşısında tatsız dakikalar yaşamaz. Arda‘nın sık sık yardıma gelmesi lazım.

Bu saatten sonra fazla bir yorum yapmamıza da gerek yok aslında. Bir kaç saat sonra sahada göreceğiz maçı, amanlı mı olacak amansız mı? Biz defansta ve forvette kim oynamalı anketlerimizin sonucuna bakalım. Gerçi hoca Nihat-Semih yan yana diyerek bizi sinek etti ama olsun:)

pol