FC Bikkembergs Fossombrone

bikkembergsteam Belçikalı ünlü moda tasarımcısı Dirk Bikkembergs‘in 2006 yılında satın aldığı amatör futbol takımı, Dünya’nın en tarz ve en şık futbol takımı olma yolunda ilerliyor. FC Bikkembergs Fossombrone olarak bilinen takım, İtalyan amatör kümede mücadelesini sürdürüyor.

Aslında Belçikalı tasarımcı ile İtalyan takımın yolları 2000 yılında kesişti. Fossombrone takımının kaptanı ile iyi ilişkileri olan Bikkembergs, futbolculara yeni tasarladığı kıyafetleri tanıtmaları için modellik teklifinde bulundu. Çalışmalardan memnun kalan Bikkembergs kulübü satın alıp, takım için hem yeni formalar tasarladı hem de saha dışında futbolculara Bikkembergs markalarını giydirdi. Ayrıca sportif vücutlu oyuncularını iç çamaşırı tanıtımlarında kullandı.

Belçikalı’nın kulübü satın alması hem markasını hem de Fossombrone takımını maddi anlamda çok iyi noktalara getirdi. Geçen sezon Coppa Italia bölgesel finallerinde Serie D’ye yükselmeyi kıl payı kaçırdılar.(Finallerde yukarıdaki formayı giydiler ise rakipleri hipnotize ederek yenmiş olabilirler) İtalya’daki popüleritesini futbol takımı satın alarak arttıran Bikkembergs, Milano’nun göbeğine de kocaman dükkanı çaktı.

“FC Bikkembergs Fossombrone” için 2 yorum

Yorumlar kapatıldı.