Kural hatasi degil, sistem hatasi!

fft5_mf45013

4 gun once muhtesem oynadigimizi iddaa eden herkese saygilarimi sunuyorum. O gun mac sonrasi yazdigim postta soylemistim, “Bu macin 0-0 bitmesinin sebebi Galatasaray’in iyi oyunu degil, Bordeaux’un kotu oyunu ve Blanc’in oyunu okuyamamis olmasidir” diye.

Ne oldu bu aksam? Yine ciktin 3 defans ile, Kocaeli gibi bir takimdan 5! yedin. Yillardir her maca giden ben bile bundan sonra hic bir lig macina gitmiyorum diye isyan ettim. Bu takimin Chelsea’den 5, Fener’den 6 yedigi gunleri de gordum ama bu aksamki olay tam anlamiyla bir skandaldir! Ligin dibine demir atmis, ekonomik krizden devre arasinda bir suru futbolcusu ayrilmis bir takimdan kendi sahanda 5 adet gol yemek ne demektir ya?

Skibbe ne yapti bugun? Bordeaux macini dusunerek bazi as futbolculari dinlendirme karari aldi. Aferin sana, sanki ligde lidersin, rakiplerin ile arandaki puan farki 10, rotasyon yapmanin tam zamani! Servet, Meira ve Emre Gungor’den defans kurmus, saga takimin yildiz futbolcusu ekmek kafa Sabri’yi koymus, sola defans yapmasini bilmeyen ve fiziksel olarak hazir olmayan Kewell’i koymus. Kewell’dan sol cizgide hem defans, hem de hucum bekliyor, vay be! Ortada Mehmet Topal’in yaninda bu takimda yillardir kadroda nasil bulundugunu cozemedigim Mehmet Guven. Onlarin onunde takimin en cok kazanan ama en az deplasman seyahati yapan futbolcusu Lincoln ve onde cift forvet Nonda-Karan. Kaptan Karan’da oynamadiginda hep dert ama oynadiginda da bir tik yok, bugun yine oyundan alininca stadi terk etmis aferin nasil olsa ceza veren yok…

Alman arkadasa hatirlatmak isterim. Yeri geldiginde istifa etmek de onurlu bir davranistir…

Simdi yonetim acil olarak toplanmis, radikal kararlar aliyorlarmis… Bakalim ne karar alacaklar cok merak ediyorum… Yarin bir bildiri yayinlasinlarda okuyalim!

“Kural hatasi degil, sistem hatasi!” için 3 yorum

  1. skibbe suratle postalanacak. bilet bakiyor olabilir su an. yerine?? aliskin oldugumuz ayni terhane donecek: zoraki lucescu denecek ama kaptan bulent, abdullah avci ve cevat hoca ucgeni… hakan sukur’un ismi de kapilir mi bu girdaba? gorecegiz.

  2. Bu arada Galatasaray’i bu durumda yakalayip 5 tane cakan Kocaelispor’u ve 4 gole imza atan Taner’i tebrik etmeyi unutmayalim

Yorumlar kapatıldı.