Takim kaptani olabilmek…

hakan_sukur_umit_karan_

Hayatin boyunca alabilecegin en degerli gorevi almis, Galatasaray’in kaptani olmusun ama yaptiklarinla bunu ne kadar haketmedigini gostermeye mecbur musun?

Altay macinda oyundan cikarken yaptiklarin ve son olarak Sivas macinda, sacma sapan hareket ve tavirlarinla takim arkadaslarini yanliz birakmani gercekten aklim almiyor. Yillarca Hakan Sukur’u bir cok konuda cok elestirdik ama gercek bir kaptandi. Keske bunca sene yan yana oynadigin Hakan’dan birseyler kapabilseymisin. Ne olur birisi su Dubai ve Katar takimlarinin menajerlerine bir haber yollasin Umit Karan icin…

“Takim kaptani olabilmek…” için 5 yorum

  1. ha bir de… bu yaser umit ile takiliyo galiba. hemen uyum saglamis. kirmizilik hareketi sariyla gecistirdiler. simdi dinle haldun ustunel’den genc tecrubesiz yan hakem misralarini gunlerce.. bulent tulun yorumlarken kibriti cakti zaten.

  2. umit karan daha once galatasaray’i sampiyon yapti.

    bir zamanlar aslinda cok da iyi bir futbolcuydu.

    bugun sahadayken onunla ilgili ilk dikkatimi ceken baros ile olan uyumsuzlugu oldu.

    her ne kadar ucuz bir kartta olsa sampiyonluga mao olabilecek bu sorumsuzlugundan sonra simdi sadece gecen yil keske satilsaydi diyebiliriz.

  3. Gs Satsa kesin bjk alir..transfer donemi kapanmadan umit karani bjk formasiyla gormek istiyorum zira yusuf simsekle iyi bir ikili olabilirler:)

Yorumlar kapatıldı.