Hani derler ya; “Lokum gibi kura”

galatasaray_sevin

Bahar aylarinda Turkiye’yi Avrupa’da temsil edecek olan tek takimimiz Galatasaray eskilerin deyisi ile “lokum gibi” bir kura cekerek Bordeaux ile eslesti. Ilk maci da deplasmanda oynayacak olmasi da ayri bir avantaj yaratmiyor degil. Biraz bu seneki Bordeaux hakkinda bilgi veriyim sizlere. Sampiyonlar liginde Roma, Chelsea ve Cluj takimlari ile mucadele eden Fransiz ekip grubu 3. tamamlayarak, Uefa kupasina katilmaya hak kazandi. Kadrosunda Placente, Gourcuff, Cavenaghi ve Chamakh gibi isimler bulunan Bordeaux ligde suan 3. sirada bulunuyor. Taktiksel anlamda Galatasaray’a benzer formatta sahaya yayilip, cift on libero ve tek forvet ile oynuyorlar. Daha once deplasmanda 2 defa yenildigimiz ve kendi sahamizda berabere kaldigimiz Bordeaux’yu bu sefer rahatlikla gececegimize inaniyorum. Son senelerin en guclu kadrosunu kuran Galatasaray’a Kadikoy finaline giden bu yolda basarilar diliyorum.Bu arada unutmadan eger bu turu gecersek, NEC – Hamburg eslesmesinin galibi ile karsilacagimizi da hatirlatayim.

“Hani derler ya; “Lokum gibi kura”” için 2 yorum

  1. Chamakh çok tehlikeli en fazla faul yapılan futbolcuymuş şampiyonlar liginde ve bizim ağır defans böyle kıvrak ve hızlı bi futbolcu karşısında çok zorlanacak gibime geliyor…

  2. Genelde ic saha maclarinda tek forvet Cavenaghi ile oynuyorlar. Eger orada iyi bir sonuc alirsak buradaki macta arka alanda Chamakh’in yararlanabilecegi cok bosluk birakmak zorunda kalmayiz.

Yorumlar kapatıldı.