Tuncay Chelsea’ye mi gidiyor?

tuncay

Tuncay’im Middlesbrough’da gosterdigi saglam performansin semeresini alacak gibi gozukuyor. Dedikodulara gore Chelsea Ocak ayindaki transfer doneminde 8 milyon pound civarinda bir teklif ile kapiyi calacakmis. Hocasi Southgate ise “Hadi len, onlar beklerine bu paranin iki katini veriyolar.” diye nanik cekmis. Downing’in pesinde Tottenham, Mido’nun pesinde de Wigan varken, Boro’nun kasasinda da delik yokken 8 milyon pound gibi bir paraya biraz zor alirlar hakikaten.

Bu dedikodu nasil sonuclanacak bilinmez ama bir sey kesin. Tuncay boyle devam ederse istedigi yere ziplayabilir.

Yolun acik olsun Tuncay.

“Tuncay Chelsea’ye mi gidiyor?” için 8 yorum

  1. ben cok yakistiramiyorum acikcasi tuncay’ima. liverpool formasini cok daha fazla yakistiririm kendisine. butunlesebilecegi bir taraftar olur tribunlerde. chelsea’nin taraftari taraftar mi ki?

  2. Bu değerlendirmeyi yapıcak kadar futbol la içli dışlı değilim fakat Middlesbrough’a gittiği için Fenerbahçeli yorumcular ve bir takım taraftar grupları tarafından eleştirilen Tuncay’ın (sanki adamın futbolunda ve insanlığında bir gerileme olacak.) orda büyük bir takıma gidişi her daim hoşuma gider. Bence liverpool, chelsea yada manchester united fark etmez. Bence, Tuncay Avrupa’ da herhangi bir 1. Lig takımında oynamayı FB, GS yada BJK’ye tercih eder. imho
    Aynı eleştiriler Ümit Özat’ada yapıldı. Ama adam çocukları ve ailesinin geleceği için yurtdışına çıktığını açıklamasına rağmen yaranamadı. Fenerbahçeliler biraz abartıyor sanırım.

  3. Tuncay’i yillar boyu Avrupa liglerinde degerli bir oyuncu olarak gormek isterim.

    Bir de sembol olabilecegi bir takima giderse ne ala. Chelsea yerine Liverpool derken bunu kastetmistim.

    Chelsea’de sembol olsan noolur, olmasan noolur? Mazi mi var? Cem Uzan’in Istanbulspor macerasinin solugu yetseydi, Istanbulspor sembolu mu olmak isterdin, Fenerbahce mi?

    Veya Inter. Cok ama cok sevdigim Javier Zanetti’nin Inter gibi eternal loser bir klupte sembol olmasi kadar uzuldugum birsey yok.

    Fener’in sembolu olmak, Liverpool’un sembolu olmak, Barcelona’nin sembolu olmak, Milan’in sembolu olmak, Galatasaray’in sembolu olmak bambaska..

  4. benim bu adamın futbol bile oynamasına kafam basmıyorken Chelsea de oynayacak olması dunyanın civisinin çıktığına bir işaret olsa gerek.

  5. sevgili efe kardeşş senin kafan heralde sedece ardanın futboluna kafan basar söyle bakalım türkiye de kaç tane tuncay gibi hırslı top oynayan var türkiye de 2 tane daha onun gibi futbolcu olsun yere gelmez sırtımız siz anca arda gibi futbolcuları begenirsiniz bana kalırsa sabri neyse arda da odur nasılki sabriyi şımarttılar o da onlara ayak uydurdu sonradan kadro dışı kaldı arda da aynı olmazsa o zman konusun bu da böyle biline

  6. Sevgili Zafer kardes, Tuncay konusunda soylediklerine sonuna kadar katiliyorum. Onun gibi hirsli ve yuregiyle oynayan futbolcu dunya uzerinde gercekten az.. Ancak Sabri ve Arda benzetmelerine takildim biraz. Sabri konusunda sana biraz olsun katiliyorum, gercekten yetenekleri kisitli ve gereksiz simartildi. Ama gecen sezon gerek Galatasaray’da olsun gerekse Avrupa Sampiyonasinda yuregiyle top oynayan ve ozellikle Turkiye formasi ile her mac yildizlasan Arda’nin da Tuncay kadar degerli bir futbolcu olduguna inaniyorum. Ayrica her yildiz futbolcunun da birazcik olsun simarik yonleri olduguna inaniyorum, buna en guzel ornek dunyanin en iyi futbolcusu olarak gosterilen Cristiano Ronaldo’dur.
    Ayrica cok begendigimiz, yuregi ile oynuyor dedigimiz Tuncay’in da Ali Sami Yen stadinda bir mac sonrasi taraftarlara yaptirdigi “bir baba hindi” muabbetini de simariklik olmadigini soyleyebilir misin?

  7. kaç tane tuncay gibi hırslı top oynayan var türkiye ??? soruna cevabım çok basit.
    Birgün 3.amator kume macına gidin Tuncay misali deli dana gibi kosusturan futbolcuları gorebilirsiniz.Futbol bir yaşam biçimidir milyonlar sizi izler ornek olursunuz hem davranışlarınızla hemde FUTBOL ZEKANIZLA…benim gözlemim sevgili Tuncayın futbol zekasının olmadığıdır.buna karşıda gelebilirsiniz ama boşa cıkar karşı gelmeniz çünkü ne yazıkki tuncay cok kosarken yarısını zekasına harcasa en azından kan yanaklarından fışkırmaz -:)

    niyetim ortalığı bulandırmak değil ama nolur gelip tuncayı bana kosmasıyla hırsıyla savunmayın beşiktaşın efsane sag beki recep te cok kosardı hatta orta sagadan bide efsane golu vardır..bence farkları yok ha recep ha tuncay ama arda seyredilmesi zevk veren futbolu ve zekasıyla show olan futbola keyif verir..çok koşan hırslı seyler seviyorsanız zeytinburnu hipodrom tavsiyemdir -;)
    olayın gs fb ile alakası yoktur…ben izlerken zevk almayı seven bir futbolseverim.az kossun beni şaşırtsın yaptıklarıyla bu yeterlidir…
    sevgiler saygılar

Yorumlar kapatıldı.