Euro 2012 eleme grupları

Rakiplerimiz Azerbaycan, Kazakistan, Belçika, Avusturya ve Almanya. Azeriler ve Kazaklar zayıf; Belçika, Avusturya ve Almanya’da gurbetçi desteğimiz var desem ne fark eder… Hoca yok golcü yok nasıl bir yapılanma içine gireceğimizi bilen yok.

6’sı 6 takımdan, 3’ü ise 5 takımdan oluşan 9 gruplu eleme grubu maçları Eylül 2010 – Kasım 2011 tarihleri arasında uluslararası maç takvimine denk gelen Cuma/Cumartesi ya da salı günleri oynanacak.

Eleme maçları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan takımlar ile en iyi puana sahip ikinci takım, ev sahibi ülkeler Polonya ve Ukrayna ile birlikte finallere direkt katılmaya hak kazanacak. Gruplarını ikinci sırada bitiren sekiz takım arasında 11/12 ve 15 Kasım 2011 tarihlerinde çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak maçlar sonunda finallere yükselecek son 4 takımı belirlenecek.

“Euro 2012 eleme grupları” için 6 yorum

  1. som agizli olarak yapiyorum yorumumu, yani o kadar rahat izledim ki kuralari guclu grup ciksa ne farkeder, gucsuz grup ciksa ne farkeder mantigindaydim hani afirka’ya gidememenin sinirinden hala hocasi olmayan bir takimla kuralara girmekten falan..neyse onlari bir kenara birakirsak bence en zor kazakistan ve belcika maclari gecicek gibi geliyor bana her zamanki gibi bizim milli takimimiz ozellikle bu kazakistan gibi kapali kutu takimlari hafife alir ondan sonra 2-3 yer geri doner..belcikanin gecmiste de bize neler cektirdigini hatirlar gibi oldum bugun bi anda..almanyayla en son macimizi dusunurksek hani yenildik te ezilmemistik hatta elimizden zor kacmislardi dogur duzgun bir hoca+duzgun konsantrasyon+iyi antreman lazim bu grup icin..ama herseyenden once kafayi degistirmek..

  2. Bence kolay gözüken zor bir grup.Hele milli takımın şu anki şartlarını düşünürsek, dünyanın en kolay grubu olsa bile milli takım zorlanıcağını düşünüyorum.

  3. bence güzel bir grup diğer 1.torbadaki takımlara baktığımızda puan koparabileceğimiz bir takım çıktı (ben rusya istemiştm)

    kazakistan-azerbaycan-avusturya bu maçlardan 18 puan toplarsak gruptan çıkarız…

    bu arada ilginç bi tesadüf yaşandı a grubu için 6. torbadan azerbaycan çıktıktan sonra sunucu 5. torbaya gelindiginde ermenistan ile aynı grupta olmayacaklar dedi ardından kurayı çeken a gurubu için ermenistanı çekti 😀 herkes bi gülümsedi ondan sora sunucu ermenistan b grubuna dedi 😀
    dip not: rusya ve gürcistanda aynı gruba düşemeyeceklerdi vede öyle oldu

  4. bn teknik direktör adayları arasına sivassporun hocasını sokmak istiorum. hem duruşu hem konuşmaları ve futbol bilgisi bayağa iyi. yabancı hoca gbi ztn türkiyeyi bilmio. fatih terim gbi birinden sonra bnce bu hoca herşeyi bi anda değiştirir. bn bizim torbaya gelindiinde a grubu deyp almanyayı istemiştim bnce bu grup bize ideal ve lider bile olabiliriz.

Yorumlar kapatıldı.