Camp Nou’da görüşmek üzere

Milano’da alınan 3-1’lik yenilgi sonrası tabii ki söylenilecek en kolay bahane; Barcelona’nın yaptığı 14 saatlik otobüs yolculuğu. Ancak Cuma günü oynadığı Juventus maçından sonra bu maça odaklanmış olan Mourinho’nun ve futbolcularının muhteşem oyununu görmemezlikten gelmek olmaz.

Jose’yi sevmiyorum ama büyük hoca hep söyledim. Bugün de takıma katkısının ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Topu olması gerektiği Barcelona’ya verdi ama orta sahayı kilitlerim, Messi’nin başına Motta’yı dikerim ve boş alan yakalarsam da affetmem dedi.

İşin enteresanı bu planı 0-1 yenik duruma düşmesine rağmen uygulayabilmesi. Burada da Barcelona’nın yol yorgunluğu ve mental olarak hazır olmayışı ön plana çıktı. Dani Alves Sabri modunda oynadı. Sneijder’in golünde olması gereken yerde değil başında zaten iki adam olan Milito’ya bulaştı. Bütün maç bir tane adam gibi ortası yok. Busquets şu takımda nasıl oynuyor hala çözebilmiş değilim. Onu Barcelona formasıyla görünce Bülent Akın ve Galatasaray anılarım canlanıyor. Orta sahada sıkışan Xavi boşta adam bulamayınca sinir küpü oldu. İlk defa arkadaşlarına el kol yaptığını gördüm. Ibra zaten sakatlıktan yeni çıktı ve Lucio adlı ruh hastasıyla uğraşacak hali yoktu. Açıkcası Barca için iyi bir akşam değildi.

Son dakikalardaki baskı sonrası bir gol daha bulunsaydı hiç fena olmazdı ama Pedro’nun tek golü bile finale çıkmak için kilit rol oynayabilir. Haftaya Camp Nou’da 2-0 Barca’yı finale taşır. Jose kilitleyecek Pep açmaya çalışacak. Çok büyük maç olacak. Madrid çok sevinme her şekil geliyoruz!

“Camp Nou’da görüşmek üzere” için 9 yorum

  1. Busquests’in babasinda hayir yoktu ki oglunda olsun:) Zubizaretta’nin oglunu isteriz 11de!

  2. Bahane değil, hakikaten büyük etken. Espanyol maçından çık, sonra ömrün otobüste geçsin… Biz inanmasak da bunlar da insan. Jose tamam güzel oynattı, daha doğrusu gerektiği gibi oynattı (Barça karşısında güzel oynamaya çalışırsanız ezer). Ancak bu dış etkenler olmasaydı ne kadar zorlarsa zorlasın bu maçın skoru bu olmazdı. Belki yenilirdi Barça, ancak daha avantajlı bir skor olurdu. Jose’nin hakkını veriyorum ancak başka sebeplerin de önemi büyük bu skorda. Nou Camp’ta 2-0 hiç de zor değil, bence turun favorisi Barcelona. Ne yazık ki finalde gelecekler Madrid’e. Seneye görüşürüz diyeyim o zaman ben de Mourinho’da hesabı Madrid’in başındayken kapar =)

  3. ya sanki istanbul seyahatla gittiler. adamların otobüsü bzm ewden rht. kıç kdr otobüse sığdırdıklarına bi bakın. oturuolar gidiolar. bizde gittik. fiziki olarakta hiç bi etkisi yok. 2 gnde gtti adamlar. bunlar bahane. herkes bilioduki interin oyunu barcelonanın hiç sewmedii bi oyun tarzı. milanoda yenemeyeceğini herkes biliodu.. sewersin sewmezsin başka ama dünyada gittiği her takmda başarılı olan bi teknik adam dha warmı. sorun kndinize bakalım pep interin jose barcanın başında olsa bu maçı kim alırdı. nedersin koko??

  4. @muratakyol; “kıç kdr otobüse sığdırdıklarına bi bakın. oturuolar gidiolar. bizde gittik. fiziki olarakta hiç bi etkisi yok. 2 gnde gtti adamlar. bunlar bahane” bu lafına katılmıyorum açıkcası. istiyorsan padişah koltuğunda git o kadar yol yolculuğu sırasında her tarafına kramp girer, sallanmaktan uyku uyuyamazsın vs… inter’de ise durum tam tersine. cuma günü maçını yapmış evinde bu maça hazırlanıyor. mourinho’nun zaferi sürpriz değil elbet ama grup maçlarında 2-0 yenmedik mi Camp Nou’da? yine yeneceğiz…

  5. bnce camp nouda çok daha farklı bi skor olucak. bn 4-1 bekliorum.. jose me yazık olcak. jose reale gelsin tekrar konuşalum bu konuyu:)) ama hla bnce 2 gnde gidilen yol bahane değil. man utdeki oshea ve fletcher, barcadaki busquets yada her nsl yazılıosa anlayamıorum nsl oynuolar.?. nsl bi torpil olsa sen onları oynatırsın ya:))

  6. jose şimdiden madrid havasına girmiştir, sezon sonu final maçı zaten gider kupayı alır sonrada ev bakar kendisine real onu bekliyordur zira. Büyüksün hoca :))))

  7. Busquets altyapısı çok iyi, çok yetenekli bir oyuncu. En fazla 2 sezon sonra çok daha iyi ve her bakımdan gelişmiş bir oyuncu olacak. Bu yüzden fazlaca şans verilmesi gerek, Barcelona’da veriyor zaten, vermeye de devam edecek.

  8. öncelikle şurdan başlıyayım bence jose sezon sonu reale gitmeyecek jose yıldız oyuncu çok fazla istemez takımında daha çok her işin kendisi yaptığı takım oyununu ister ve işine kimseye karıştırmaz real madrid de ise tam bir tezatlık söz konusu yıldız çok herkes herişe karışabilir…giderse sadece şu sebepten gider şu anda en ilgi çekici lig la liga ve orda realle barcelonayı safdışı bırakabilirse ilah ilan edileceğini düşünür ve adının daha çok sükse yapacağını bilir ondan gider….
    barcelonaya gelince bence turu rahat geçicekler….3-1 avantajlı bir skor

  9. Morrrinyo gene takacak kapağı =) üç kapağa bi kola bedava.

    Espenyol, milano, barcelona.

Yorumlar kapatıldı.