Son 10 senede Tottenham

Son şampiyonluk 1961 yılında kazanılmıştı. Dile kolay, böyle iddialı duruma gelince heyecanın tavan yapması normal. Bu arada Harry Redknapp’in dün yaptığı açıklamaya da şapka çıkarmak isterim, kendisinin hastasıyım;

“Tottenham, kapıdan biri girip masanın üzerine para yığdı diye 3. sırada değil.”

“Son 10 senede Tottenham” için 3 yorum

  1. Su hayatimda Harry Redknapp kadar ikiyuzlu bir adam gormedim. Aceba Man. City’e kapidan girip milyarlari saydiran adam olmasaydi o bu sene tonla gol atan Adebayor’u kiralik olarak alabilir miydi? Normal sartlar altinda kamyon yukuyle para odemesi gerekirdi.

    Ayrica kendisinin Tottenham’da harcadigi paralar sanki astronomik degilmis gibi konusmasi bir baska komik. Simdi rakamlari cikarmakla ugrasamayacagim ama Redknapp geldiginden beri harcama konusunda top four’da olduklarina hic suphem yok. Ki zaten bu adam koskoca Portsmouth’i batirmis biri. Evet bir seyler kazaniyor ama klupleri finansal olarak gocerttigi de bir gercek kendisinin.

  2. Tottenham’ı sevioruz. Van der Vaart, Bale daha niceleri. Hani Man. City’de Balotelli olmasa neredeyse Tottenham’lı olucaz ama imkanı yok, hastasıyız artık adamın..

Yorumlar kapatıldı.