Al sana yaşayan efsane

Yıllardır dur durak bilmeden sağdan bindiren, gel soldan da bindir ya da defansın önünü toparla denildi mi de aslanlar gibi yapan Javier Zanetti, bu hafta sonu 39. Milano derbisine çıkacak. 39 rakamından daha da enteresan olanı üst üste 35. Milano derbisi olacak.

İlk kez 29 Ekim 1995’de yaşamış bu heyecanı Javier Zanetti. O derbi 1-1 sonuçlanmış. Hodgson o gün formayı genç Zanetti’ye emanet etmiş. Zanetti’nin en son yedek kaldığı Milano derbisi ise 1997 Kasım ayında. O da dizindeki hafif sakatlığı sebebiyle. Ardından 1998 yılının Ocak ayında almış Zanetti formayı ve 26 lig, 4 Avrupa ve 2 kupa maçında Milan’a karşı toplam 34 defa arada hiç maç kaçırmadan forma giymiş.

Gerçekten kelimeler kifayetsiz. Yıl olmuş 2011 hala 18’lik delikanlıdan farksız Javier Zanetti. Büyük profesyonel. Yaşayan efsane.

“Al sana yaşayan efsane” için bir yorum

  1. inanılmaz gerçekten ya.adam yıllarca sağ bek te inter de görev yaptı onun hanedanlığı oluştu nerdeyse.maicon gelince ne olcak diye merak ettim bende.yedek oturup rahat ına bakabilirdi ama mücadele edip sol bek te hatta orta sahada bile şans buldu.kaç teknik direktör gelmiş geçmiş interden hala ilk 11 oyuncusu javier zanetti.tebrik etmek lazım gerçekten.hiç gündemde de olmayan örnek bir adam.böyle fazla adam yok.

Yorumlar kapatıldı.