Mavi

“Chelsea’ye karşı oynamak her zaman zordur. Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biridir ve her zaman herşey için savaşırlar. Burası en üst seviye ve buralara gelmek her futbolcunun hedefidir. Artık dünyanın sayılı kulüplerinden birinde oynayacağım için çok mutluyum.”

ARTIK dünyanın sayılı kulüplerinden birinde oynayacağı için çok mutluymuş… Kırmızı olarak efsane olabilirdin ARTIK kimsenin efsanesi filan olmazsın. Geçmiş olsun.

“Mavi” için 16 yorum

  1. Ne alaka. Liv’pool ile Chelsea arasında ezeli rekabet mi var ? Liv’pool ‘un tapulu malımı beleş mi gitti. Saçma sapan yorumlar yapıyosunuz. Chelsea ye hayırlı olsun.

  2. Futbol, bizlerin yasadigi en guzel romantizmdir..

    Sanirim bu yoruma biraz oyle bakmaniz gerekir…

  3. endustriyel futbolda romantikliğin işi yok bi geçerliliğide yok zaten torres liverpool u kurtatıcak değildi 27 yaşına geldi ve çok fedakarlık yaptı liverpool için.Şu an bence hak ettiği yere geldi neden eleştirdiğinizi anlamıyorum adam liverpoolun öz evladı değilki

  4. Bence asıl Kırmızılarda kalsaydı efsane olamazdı, böyle bir yetenek resmen sönüyordu orda. Örnek gerard; dünyanın en iyisi ama varmı ismini duyan ?

  5. Arif Emre Turan; Efsane olmak için illa bir şeyler kazanması gerekmezdi. Dünyanın en efsane kulüplerinden birinde oynuoyrdu zaten. Bir de şunu anlamadım; “Örnek gerard; dünyanın en iyisi ama varmı ismini duyan ?”

  6. Bende Liverpool u çok severim çok tutarım, ama sonuçta nede olsa en büyük kulüplerden biri değildir bana göre, Liverpool u efsane yapan ise bence taraftarıdır. Gerrard bence hangi büyük takımda oynarsa oynasın, şuan ki bağımlı taraftar kitlesinden çok daha fazlasına ulaşacağı kesin. Sen torres e kafayı takmış durumdasın, bence ise liverpool daha owen’ı elinden kaçırdığı gün büyüklükten vazgeçti, kendi nacizane fikrim.

  7. @Arif Emre Turan; http://www.liverpoolfc.tv/history

    Verdiğim linkteki bütün başlıkları okumanı tavsiye ederim. Liverpool’u efsane yapanın sadece taraftarı olmadığını efsane olduğu için böyle bir taraftara sahip olduğunu öğrenebilirsin.

    Owen konusunda da katılmıyorum sana. Elinden kaçırmak ne demek? Gitmek isteyene yolu vereceksin. Yoksa kalırsa fayda bekleme. Aynen bugün olduğu gibi.

  8. @Arif Emre Turan
    Torres’e bundan sonra istediğini diyebilrsin ama sözkonusu Gerrard oldumu dur orda. Var mı adını duyan diye soruyorsun ? Dillerden hiç düşmediki !

  9. Neyse sende haklısın, ama boş ver liverpool da geçirdiği 3,5 sene gibi bir süresi olacak chelseade de.

    Ama birde şunu sormadan edemiycem, takımın şuan ki performansı yerinde olsaydı torres gitmek istermiydi? kararsızım.

  10. @TheRed
    beni yanlış anlamışsın, bana göre zaten dünyanın en iyisi, hem kişiliği ile hemde oyunuyla. Gerrard a asla lafım olmaz. o cümleyi derkenki bakış açım sadece liverpool du.

  11. Talihsiz bir 2. sinif Anadolu kulubu futbolcusunun yaptigi default aciklama olmus.. Yetenegi ortadadir evet ama nacizane fikrim Liverpool’da efsane olmak gibi bir sansin var iken Chelsea’ye gidip orada bunu ummak ta pek gercekci degil.. Yildiz olmak icin hergun manset olmaya, her seferinde efsane bir gol atmaya gerek yok duyulan saygi herseyin otesindedir, bknz. Gerrard, Totti ….

  12. Karari iyi mi kotu mu orasini zaman gosterecek ama Torresi hain gibi gormemeliyiz sonucta bir “rojiblanco” olarak Real Madride gitseydi ozaman hain olurdu!!

Yorumlar kapatıldı.