Kasım ayında yapılan 10 anlaşma

1. FIFA / Hyundai; Hyundai FIFA ile olan sponsorluk anlaşmasını 2022 yılına kadar uzattı. FIFA’nın 12 sene içinde alacağı rakam toplam 215 milyon euro.

2. Blackburn / Venky’s; Hindistan merkezli Venky’s Blackburn’ü 50 milyon dolara satın aldı aynı zamanda bütün borçlarını sıfırladı.

3. Palmeiras / Unimed; Unimed isimli şirket Palmeiras stadının isim hakkını 7 seneliğine satın aldı. Palmeiras’ın senelik alacağı miktar 5.4 milyon euro.

4. Everton / Chang; Chang isimli bira firması Everton’la olan forma sponsorluk anlaşmasını 3 sene daha uzattı. Everton 3 sene için 14.8 milyon euro alacak.

5. Spartak Moscow / Herbalife; Herbalife 2.5 seneliğine Spartak Moscow’a forma sponsoru oldu. Spartak Moscow’un toplam alacağı rakam 7.5 milyon euro.

6. FPF / Sagres; Portekiz futbol federasyonu Sagres ile olan sponsorluk anlaşmasını 4 sene daha uzattı. Federasyonun senelik alacağı rakam 3.1 milyon euro.

7. Copa America / Santander; İspanyol bankası Santader, 2011 Copa America’nın resmi sponsoru oldu. Anlaşmanın bedeli 3.8 milyon euro.

8. Manchester United / Epson; Epson United’ın yeni sponsoru oldu. Japonların 2 sene içinde İngiliz kulübüne ödeyeceği rakam 3.8 milyon euro.

9. Tottenham / Lindley Group; Londra ekibi Lindley isimli catering firmasıyla olan sponsorluk anlaşmasını 2.5 milyon euro karşılığında 3 sene daha uzattı.

10. OFB / Raiffeisen; Avusturya futbol federasyonu Raiffeisen Bank ile olan sözleşmesini 1.9 milyon euro karşılığında 2 sene daha uzattı.

Kaynak

*Fotoğraftaki babalar Blackburn’ün yeni sahipleridir. Bilginize.

“Kasım ayında yapılan 10 anlaşma” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.