Beckham ağabey

Chievo maçında aşil tendonu kopan ve 4 ay futboldan uzak kalacağı açıklanan hatta futbol hayatının bile bitebileceği söylenen Beckham’ın Dünya Kupasına gidememesi İngiliz taraftarlar kadar sponsorlarının da canını çok sıktı.

Ancak İngiltere’nin hocası Capello, Beckham’ı oynamasa bile Güney Afrika’ya götürmek istediğini açıkladı. Beckham’ın takım için önemli bir isim olduğunu ve Güney Afrika’daki kampta misafirleri olabileceğini söyledi. Bildiğiniz takımın abisi muhabbeti…

Bu işe başta Adidas olmak üzere Beckham’ın diğer sponsorları da bir nebze olsun sevinmiştir. Sahada değil tribünde olacak Beckham’la nasıl reklam yaparız diye çalışmalar başlamıştır.

Bu arada dün Finlandiya’da 2 saatlik başarılı bir operasyon geçiren Beckham, 1 hafta Londra’da takıldıktan sonra kafa dinlemek ve tedavisini sürdürmek için Los Angeles’a gidecekmiş.

“Beckham ağabey” için 3 yorum

  1. Ben demedim mi bacağı kopsa da götürürler diye 🙂 Bu adam = Kupaya katılan bütün Adidas takımları. Çok büyük bir reklam yüzü. Onsuz gidilemezdi kupaya. Ayakları yere basmaya başlarsa bu 3 ay içinde kadroya da alınır. 1 maç son 10 dk falan oynar.

  2. O değilde gerçekten futbol hayatının bitmesi gibi bi durum olursa bi kamyon para veren LA Galaxi’nin ve “Go home Becks” pankartları açan LA G. taraftarlarının tepkisi ne olur acaba?

Yorumlar kapatıldı.