Antep serin olur iyi düşünmüşünüz

Ligin ilk haftasındaki maçların saatleri belli olmuş. Federasyon ve yayıncı kuruluş yine mükemmel bir iş çıkarmış. Ülkemizin en sıcak yerlerinden biri olan Antep’te oynanacak olan maç dışında bütün maçlar saat 21.00’de başlıyor. Hatta aynı gün oynanacak olan Denizli-Fenerbahçe maçı saat 21.45’de başlıyor. Hadi geçtim Antep’in Denizli’den daha sıcak olmasını, koyuver bir maçı Pazartesi’ye. Sanki hiç yapmadığınız iş. Zaten bu sıcaklarda 20 takımlı liglerden bile erken başlıyoruz oynamaya.

İlla başımıza bir nane gelmesi lazım akıllanmamız için değil mi?

“Antep serin olur iyi düşünmüşünüz” için 9 yorum

  1. 12 Agustos carsamba milli takimin Ukrayna ile deplasmanda maci var, onceki persembe de UEFA maclari, o yuzden pazar oynamasi zorunlu Galatasaray ve Fenerbahce’nin. 2 macin da gec oynanip 2 farkli kanaldan verilmesine de tahminen LIG TV karsi cikmistir.

  2. yaa bunun bulent uygunla ne alakası var gs ve fb’nın persembe uefa macı var yıne sıvasa patlatmayın bırseyi. Sözüm meclisten dışarı koray:) Pazartesiye de o hafta ıcı mıllı hazırlık macları olduğu ıcın konmamıs olmasın, Andre santos çağırıldı falan dıyordu spıker fb macında.

  3. Im sure Bülent Uygun will complain that its tooooo HOT to play football in Sivas and that the games should be played in Alaska in the summer months to make sure its fair for Sivas!

  4. Besiktas 7 Agustos Cuma oynayacak, nereden cikti 10 Agustos pazartesi? Her zaman fikstur el verdikce gecen sezon sampiyonu ligi acar.

  5. 12 Ağustosta Milli takımın maçı varsa o zaman bakın bakalım Beşiktaş haftaya hangi gün oynayacak maçını.10 Ağustos Pazartesi oynayacak.Demekki bunla alakalı değil.Üstelik Milli maç Çarşamba iken Pazartesiye maç koyanlar Galatasaray Maccabi ile Perşembe oynayacakken Pazartesiye koyamıyorlar.Bu resmen FeBerasyon kazığıdır.

Yorumlar kapatıldı.