Bobo nasıl gitti ya?

bobo_arka_sev

2 gündür sağda solda okuyorum. Bobo Olympiakos‘la anlaşmışmış. Bobo’nun menajeri, Olympiyakos Genel Menajeri Giannis Chrisikopoulos ile yaptığı görüşmelerin ardından bu transfer konusunda Yunan kulübüyle anlaşmaya varmışmış. Süper Lig’in tamamlanmasıyla birlikte kısa süre içerisinde bu transfer resmen açıklanacakmışmış.

Bobo’nun Beşiktaş‘la olan sözleşmesi devam etmiyor mu? Beşiktaş’la bonservis konusunda anlaşılmadan oyuncunun menajeri gidip Olympiakos’la anlaşsa n’olur? Tamam Bobo başka takıma transfer olabilir, hatta bence olacak ama bir transfer haberi bu kadar da desteksiz sallanmaz ki. Bonservisi Beşiktaş’ta olan ve Beşiktaş onay vermeden gerçekleşmeyecek bir transfer masalında Beşiktaş’ın adı dahi geçmiyor neredeyse.

“Bobo nasıl gitti ya?” için 4 yorum

  1. bobo’nun menajeride Figer mi Koko? Çünkü eer oysa, o adam götürür. garip bi mafyavari bi adam bu Figer.

  2. O değil de bu potansiyelle gol kralı olamıyo ya .. potansiyelini kullanıp kedini geliştirmiyo ya ben ona sinir oluyorum. Seviyorum bu adamı ama kendini geliştirmemesini kabullenemiyorum.

  3. beşiktaşı bobo şampiyon etti fortis kupasının alınmasında beşiktaşa en büyük katkıyı o yaptı mustafa enizli duyyy bunlarııı

  4. BESİKTAŞ sımdı ne yapacak besiktasa bobo gibi süratli bir oyuncu gelmeli yoksa BESİKTAS zor duruma düsebilir veya BESİKTAS elenebilir ama KARAKARTALbu zor ve engelli asamaları kolaylıkla ve gücüyle cabucak atlatabilr korkmazkkkarakartal ve cesurca söyleyeyim ve iki kelimeyle sampiyon BEŞİKTAŞ

Yorumlar kapatıldı.