8 eksik ile finalist

volkan-babacan-500

8 eksik ile liderin sahasından 0-0 çıkıp finalist olabiliyorsan, bunun lamı cımı yoktur. Kulübün karışmasını isteyen bilimum rakipler, yönetimde gözü olanlar vs. kenarda Burak Yılmaz’ın yanında biraz daha oturacaklar.

Volkan Babacan harika oynadı, çok iyi toplar çıkardı. Önder – Yasin ikilisi çok başarılıydı. İki senedir Edu’yu gönderip yabancı hakkını boşaltıp oraya Önder’i monte edesim var zaten. Ali Bilgin’i ben anlamıyorum, anlayan varsa bana anlatsın. Roberto Carlos kaçak güreşiyor bu aralar. Bugün de aynıydı.

Guiza bu maç biraz kıpırdansa da yine bildiğin Guiza. Atamıyor da atamıyor. Gol atma kabızlığında Wederson da ona kankalık etti bu akşam. Petkoviç’in hakkını da yeri gelmişken vereyim. Deivid nerede? Adriano ile beraber Brezilya’da tatil mi yapıyor; buradaki dublörü mü? Emreciksin Neşe tavernada zaten, onu biliyoruz. Deniz yorgun gözüktü ama gayretliydi çok. Bu sene onu CL listesine koymayanları utandırmaya devam ediyor.

Yine bir önemli maç, yine istediğini alan bir Fener vardı neticede sahada. Bir de şu alelade maçlardaki gevşekliği çözebilsek. Beşiktaş finale çıkarsa 25 senelik hasreti bitiririz, Ankaraspor çıkarsa muamma.

Yan hakemler için ise benden dev hizmet: Ofsayt nedir?

Bülent Uygun’un kılık kıyafet afra tafra buklesinin bir kez daha hastası oldum.

“8 eksik ile finalist” için 3 yorum

Yorumlar kapatıldı.