Juve essssti

del_piero_celeb_milan2_1

Dun gece oynanan macta Juventus Milan’i 4-2 maglup ederken adeta futbol dersi verdi. Takim halinde hucum ve takim halinde savunmanin en guzel ornegini sergiledi. Sahanin yildizi kimdi secemiyorum acikcasi; 2 mukemmel gol atan Amauri, sahada basmadik yer birakmayan ve bana Patrick Vieira’nin gencligini hatirlatan Sissokko, penalti golu bile mukemmel olan ve kacinci baharini yasadigini sayamadigim Del piero…

Milan ise tam bir hayal kirikligiydi. Sezon basinda Ronaldinho’yu transfer ederek daha da guclenecegini dusunmustuk ama kisisel becerilerle takim bir yere kadar ilerleyebiliyor. Bir diger soru isareti ise, dun aksam Milan’in ilk 11’inde 30 yasinin altinda sadece bir futbolcu olmasiydi.

Serie A’da suan Inter lider durumda ancak oynadigi futbol pek tat vermiyor,klasik bir Maurinho takimi. Eger Juventus bu futbolunu sezonun kalan maclarinda da surdurur ise 6 yillik sampiyonluk hasretine son verebilir.

“Juve essssti” için bir yorum

  1. Muthis randimanli (efficient) bir takim oldu Ranieri’nin Juventus’u. Topa cok fazla sahip olmalarina gerek yok. Sen oynarsin, o atar styleeee… Milan’a ise fena icim gitti. Yazik artik yahu. Ancelotti cikip oynasa yeridir yani.

Yorumlar kapatıldı.