El Clasico birthday!

Hem Real hem de Barca’nın Copa Del Rey’deki rakiplerini elemeleriyle bir hafta içinde iki El Clasico bizleri bekliyor. Bu iki karşılaşma son 9 aydaki 8. ve 9. El Clasico’lar olacak. İşin biraz suyu çıktı gibi ama yine de çeyrek final mücadelelerinde büyük çekişme ve tartışma olacağı kesin. Bu seferki El Clasico’ların denk geldiği günlerdeki enteresan tesadüfler ise ilgi çekici.

İlk maç 18 Ocak Çarşamba günü Bernabeu’da ve o gün Barcelona teknik direktörü Guardiola’nın doğum günü. Camp Nou’da oynanacak rövanşın tarihi ise 25 Ocak Çarşamba, o gün de Xavi’nin doğum günü. Diyorsanız tesadüf dediğin bu kadar mı? Yetmeyenlere de 26 Ocak Perşembe gününün yani turu kaybeden tarafın moralinin bozuk olacağı günün, Mourinho’nun doğum günü olduğunu söyleyebilirim.

Bernabeu’daki maç Guardiola’ya, Camp Nou’daki maç ise Xavi’ye hediye olsun. Ertesi gün de Jose’nin doğum günü sakin geçer işte 😉 Şimdiden bol şans Madridli dostlara.

“El Clasico birthday!” için 2 yorum

  1. Gazetelere iyi iş düşer artık, ortalık şenlenir. 🙂
    Bu arada siteyi açarken bazen sorun yaşıyorum. Ana sayfa bazen hiç açılmıyor. Bir sorun mu var serverda yoksa benden mi kaynaklanıyor,3-4 gündür bu sorunu yaşıyorum.

Yorumlar kapatıldı.