Ölüm kalım

Dün akşamki 0-2’lik Liverpool mağlubiyetinden sonra Villas Boas;

“Önümüzdeki hafta Valencia ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçı bizim için ölüm kalım maçı. O maçta tempoyu arttırıp tüm iştahımızı sahaya yansıtmalıyız.”

Chelsea için ölüm kalımdan çok genç hoca için ölüm kalım maçı bence. Abramovich pek sabırlı bir arkadaşımız değildir. Gerçi arada da bir Newcastle deplasmanı ve Aralık ayında City, Tottenham maçları var. Villas Boas ince ipin üzerinde cambaz misali… Hep vurguladığım bir nokta; en büyük şanssızlığı hep Mourinho’ya benzetilmesi ve onunla karşılaştırılması.

Neyse şansı bol olsun ve bir de doktor civanım Muzo B’nin son podcast yayınında kendisine verdiği reçeteyi incelesin;) Terry-Luiz yüksek olmuyor, Mata merkezde oynamalı, içerde Meireles tercih edilmeli vs.

Bu arada dün akşamki Liverpool zaferine inceden girmişken güzel bir dipnot; Liverpool’u ikinci kez çalıştıran King Kenny (1985-1991 arası ve şimdi), Chelsea’ye karşı yaptığı 13 maçı da kaybetmemiş. Reyissin!

“Ölüm kalım” için 4 yorum

  1. Drogba-Torres içerde-dışarda yan yana olur bnce de cuk oturur..

  2. Liverpool’un Londra takımlarıyla oynadığı maçlarda, bilhassa Chelsea maçlarında son yıllarda olmadığı kadar güven vermesi harika oldu. Darısı GS’ımızın başına.

  3. T-shirt guzelmis bulup almak lazim 😀
    yeniden okuldaki mavilere satasmanin zevki baska 😀

  4. […] David Luiz. Hafta içi Stamford Bridge’de oynanacak Valencia maçı öncesi bir soluk ancak daha önce de söylediğimiz gibi Aralık ayında kaderini kendi belirleyecek;Valencia, Manchester City, Wigan (D), Tottenham (D), […]

Yorumlar kapatıldı.